Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Piłka ręczna] Treningi, masa ciała, etc.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. Może zanim przedstawię pytanie, to przedstawię moje "warunki" (?) fizyczne.

Wzrost: ~180cm

Waga: 90 kg (lekko poniżej, od pewnego czasu [ok. miesiąc] jestem na diecie)

W ręczną dużo gramy w szkole, i z tego co zaobserwowałem to szybkie bieganie [obrona->atak] zaczyna mi "sprawiać" problemy dopiero po 20-25 minutach gry. (Ale spokojnie mogę jeszcze grać, tylko nie mam tak szybkich powrotów, etc).

Mogę się pochwalić warunkami fizycznymi, takimi, że jestem dosyć szybki na krótkich odległościach (II miejsce w szkole) pomimo mojej masy. Dodatkowo jak wiadomo - dzięki masie różnego rodzaju przepychanki, itp, nie sprawiają mi trudności.

Co do umiejętności w piłce ręcznej, to nie sprawiają mi problemy w rzutach ze skrzydła czy z tzw. "drugiej linii" (oczywiście mówię tu ciągle o "poziomie szkolnym", ponieważ na jakiejś "większej" arenie nie miałem okazji się przetestować).

Czy wg. was, jest szansa na dołączenie do klubu młodzieżowego? Co musiałbym poprawić, etc?

Liczę, że znajdzie się osoba która zna się na tym.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

ja sie nie znam, ale dla mnie to powinienes sie jak najszybciej zapisac, bo masz predyspozycje do tego sportu, jezeli nie klamiesz.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...