Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 Pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak dodać do prawego środkowego rogu taką tabelę czyli Ekipa Forum post-973333-0-76724500-1390588867.png I nasz Facebook post-973333-0-57177700-1390588866.png mam forum na cba.pl i MyBB

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano
<article>

<table style="clear:both;">

<h3>Admin </h3>
   <td>Wpisujesz kto </td>

<h4>Kto np. MOD</h4>
   <td>Wpisujesz kto</td>

</table>

</article>

Mam nadzieje ze sobie poradzisz. Miejsce ustawiasz w CSS.

PS. Prawy środkowy róg? :)

Opublikowano

No jak masz podstrone "ekipa" powiedzmy to wklejasz to na tą podstrone między <body> </body> Musisz jedynie uzupełnić jak to chcesz czyli <h3> </h3> to nagłówek czyli np. Admin (podlejasz kolor na jakich chcesz) i zaczynasz robić tabele czyli <td> Tutaj wypisujesz nicki tych adminów kazdy w kolejnej tabeli czyli <td></td>. To tyle mam nadzieje że masz chociaż znikomą znajomość HTML. Powiedz o co chodzi z tym fejsem to spróbuje pomóc.

@edit

Teraz tak czytam i sie zastanawiam czy chodzi Ci o tabele czy podstrone....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Google nie boli...

Jak już pomagasz to rób to dobrze, a nie w połowie odsyłasz do google.

Do odpowiedniego szablonu w panelu admina, musisz poszukać tego odpowiedzialnego za stronę główną. Teraz nie pamiętam, który to był.

Opublikowano

Jak już pomagasz to rób to dobrze, a nie w połowie odsyłasz do google.

Do odpowiedniego szablonu w panelu admina, musisz poszukać tego odpowiedzialnego za stronę główną. Teraz nie pamiętam, który to był.

Będe robił jeśli nie będzie ciagle liczył na gotowca. Naprawde tak trudno wpisac w googlach "kurs css"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...