Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Kupony

oblivion9798

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem ten temat z jednego powodu. Albowiem wracam powoli do warrocka po kilkumiesięcznej przerwie i zauważyłem że trochę się zmieniło. W kuponach można odebrać bronie i itemy a m.in. mosin nagant na 3 dni za 5 kuponow. uzbieralem 6 i kupiłem te bron. A tu zaskoczenie broni nie ma w plecaku ani w outboxie a kupony zabralo. Tez mieliscie taki problem ? Pomoze ktos mi go rozwiązac ?

Opublikowano

Spróbuj się wylogować i zalogować ponownie, broń powinna być w INVENTORY bądź w OUT BOXIE...

Nie miałeś może przypadkiem pełnego Out Boxa bądź pełnego inventory? Proszę odpowiedz na pytania, w przeciwnym razie poradzimy ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Witam. Założyłem ten temat z jednego powodu. Albowiem wracam powoli do warrocka po kilkumiesięcznej przerwie i zauważyłem że trochę się zmieniło. W kuponach można odebrać bronie i itemy a m.in. mosin nagant na 3 dni za 5 kuponow. uzbieralem 6 i kupiłem te bron. A tu zaskoczenie broni nie ma w plecaku ani w outboxie a kupony zabralo. Tez mieliscie taki problem ? Pomoze ktos mi go rozwiązac ?

Spróbuj zrobic Relog.

Ew. Napisz do Nexona o tym błedzie:

http://www.mpcforum.pl/topic/641461-tut-jak-napisac-ticketa-nexon/

Up szybszy...

320551442138510845087.png
Opublikowano

Robiłem reloga kilka razy i bez skutku ;/ w inventory przeleciałem nawet wszystkie postacie tak dla pewności ;)) i nic

Inventory mam prawie puste i out box tak samo :)

ps. drugi post pisze bo nie umiem edytowac na telefonie poprzedniego ;)

Opublikowano

Robiłem reloga kilka razy i bez skutku ;/ w inventory przeleciałem nawet wszystkie postacie tak dla pewności ;)) i nic

Inventory mam prawie puste i out box tak samo :)

ps. drugi post pisze bo nie umiem edytowac na telefonie poprzedniego ;)

Masz pełne prawo do napisania kolejnego posta, jedynie żeby nie było postów pod postem jednego użytkownika :)

W takim razie zapraszam do tego tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zlecenia-tlumaczenie-odpowiedzi-oraz-tresci-dotyczacych-wra/

Musisz napisać ticketa do supportu z wyjaśnieniem problemu jaki spotkałeś, czyli, że złożyłeś kupno broni za kupony, kupony zniknęły a broń nie doszła :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki za pomoc ;) ticketa w jezyku polskim czy angielskim ? bo to bedzie pierwszy raz ;)

Możesz w tym i w tym, była Nina w polskim supporcie (Polko-Niemka) ale widziałem, że Coyote, też korzysta z Polskiego, pewnie z wspomagaczy :D

Napisz najlepiej w angielskim i polskim ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wysłalem juz zgodnie ze wzorem tylko zamienilem nexony na kupony i tylko po engliszu :D a i jak przyslą na poczte to jak mam znalesc ? ;) bo mam 3 k wiadomosci a nie chce mi sie usuwac wszystkich ;) po prostu jak wpisze support to powinno byc ok ? ;)

Opublikowano

Wysłalem juz zgodnie ze wzorem tylko zamienilem nexony na kupony i tylko po engliszu :D a i jak przyslą na poczte to jak mam znalesc ? ;) bo mam 3 k wiadomosci a nie chce mi sie usuwac wszystkich ;) po prostu jak wpisze support to powinno byc ok ? ;)

Po angielsku wystarczy w zupełności.

Przyjdzie Ci na pocztę- po prostu musisz na bieżąco sprawdzać nowe maile czy Ci nie przychodzi coś od nexona, bądź w szukajce poczty jakiej używasz wpisać NEXON, SUPPORT, WARROCK- coś takiego :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki wilku ;p a i jeszcze mam takie pytanie zeby nie zakladac nowego tematu ;) albowiem kloce sie z TokenAds o nexon cash i przyszla po wymianie zdan taka wiadomosc: Oferta: Love and Hate!

Drogi/Droga Adam,

By w pełni skorzystać z profitów oferty i uzyskać dodatkowe punkty,

należy spełnić wszystkie wymienione poniżej warunki.

Podaj numer komórki i potwierdź przesłany kod PIN aby zdobyć Nexon

Cash.

W momencie, gdy wszystkie wymagane kroki zostaną ukończone,

punkty zostaną przekazane automatycznie.

Jeśli wszystkie etapy opisanego powyzej procesu zostały ukończone,

lecz mimo to wciąż nie doładowano punktów, prosimy

wysłać dowód potwierdzający prawidłowe wypełnienie warunków

oferty.

Z podziękowaniami,

Zespół TokenAds

Czy jesli wysle im nr fona i screeny z telefonu na ktorych jest jak byk napisane ze subskrypcja aktywna to dadzą mi to co do mnie nalezy ? ;)

Opublikowano

Dzięki wilku ;p a i jeszcze mam takie pytanie zeby nie zakladac nowego tematu ;) albowiem kloce sie z TokenAds o nexon cash i przyszla po wymianie zdan taka wiadomosc: Oferta: Love and Hate!

Drogi/Droga Adam,

By w pełni skorzystać z profitów oferty i uzyskać dodatkowe punkty,

należy spełnić wszystkie wymienione poniżej warunki.

Podaj numer komórki i potwierdź przesłany kod PIN aby zdobyć Nexon

Cash.

W momencie, gdy wszystkie wymagane kroki zostaną ukończone,

punkty zostaną przekazane automatycznie.

Jeśli wszystkie etapy opisanego powyzej procesu zostały ukończone,

lecz mimo to wciąż nie doładowano punktów, prosimy

wysłać dowód potwierdzający prawidłowe wypełnienie warunków

oferty.

Z podziękowaniami,

Zespół TokenAds

Czy jesli wysle im nr fona i screeny z telefonu na ktorych jest jak byk napisane ze subskrypcja aktywna to dadzą mi to co do mnie nalezy ? ;)

Jeśli podałeś numer swojego telefonu, zatwierdziłeś usługę wpisaniem PIN i subskrypcja na telefonie trwa oraz punkty nie zostały przyznane jak mówisz to wyślij im wszelkie dowody, numer telefonu i screeny z usługi. Powinni dać NX Cash, lecz nigdy nie wiadomo, być może jeszcze dostaniesz jakąś rekompensatę za ich błędy :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

tylko ze w niektorych reklamach pisze ze trzeba wpisac pin ale go nie wysylaja ;/ i tu moze byc problem.

Wtedy musisz odświeżyć stronę, podać numer jeszcze raz i PIN powinien dojść za drugim razem.

Jeśli nie działa to po prostu opuszczasz reklamę :P

@down

Pewnie, nie będę zamykał :P Ale pamiętaj, masz również do mnie PW, może tworzyć nowe tematy :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzięki za pomoc :) Tak też zrobię ;p tematu narazie nie zamykaj bo jeszcze sie moze przydać ;)

Takiego moderatora to ze świecą szukać ;p ale dobra juz nie spamuje :) Dam znac jak odpiszą :)

Pozrdawiam Adam :)

Opublikowano

Mam taki sam problem jak w temacie, i mam pytanie: co mam wybrac w związku z napisaniem ticketa? bo moj angielski nie jest najlepszy i nie wiem ktory dzial jest odpowiedni co do problemu

I. Download/Installation/Patch

II. GameProtection

III. Community/Clan

IV. Connection/Performance

V. Report: Bug/Translation

VI. Report: Cheating/Abuse

VII. Report: Scamming/Phishing

VIII. Penalty Issues

Moje konto sydney223.gif

Konto brata siemapol.gif

Proszę o plusika jeśli pomogłem :)

Opublikowano

Mam taki sam problem jak w temacie, i mam pytanie: co mam wybrac w związku z napisaniem ticketa? bo moj angielski nie jest najlepszy i nie wiem ktory dzial jest odpowiedni co do problemu

I. Download/Installation/Patch

II. GameProtection

III. Community/Clan

IV. Connection/Performance

V. Report: Bug/Translation

VI. Report: Cheating/Abuse

VII. Report: Scamming/Phishing

VIII. Penalty Issues

Opcja numer 5, czyli Bug. Dodatkowo polecam ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zlecenia-tlumaczenie-odpowiedzi-oraz-tresci-dotyczacych-wra/

Opublikowano

za bardzo sie nastawiłem na odszkodowanie :) odpowiedzili po tygodniu ze postaraja sie to naprawic :)

Hello Soldier,

We're aware of the issue and our dev team is

working to fix it asap.

Please be patient and thank you for your

understanding.

Sincerely,

[WR] Poseidon

WarRock Support

Opublikowano

za bardzo sie nastawiłem na odszkodowanie :) odpowiedzili po tygodniu ze postaraja sie to naprawic :)

Hello Soldier,

We're aware of the issue and our dev team is

working to fix it asap.

Please be patient and thank you for your

understanding.

Sincerely,

[WR] Poseidon

WarRock Support

Mogłeś zapytać czy możesz prosić o jakąś mała rekompensatę za to oraz dostarczenie informacji ;p Niekiedy trzeba z nimi się "targować".

Bardzo dobrze, że chociaż odpisali ze zrozumieniem i że postarają się naprawić błąd :P Czasami tylko dają wskazówki albo olewają ^.^

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...