Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info VIP Server

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Innowacja

Żołnierze,

Chciałbym ogłosić nową funkcję, która całkowicie odmieni WarRock'a.

W następnym miesiącu, otworzymy nasz serwer VIP dla wszystkich użytkowników*

Co to jest serwer VIP?

Serwer VIP to specjalny serwer, który jest ściśle monitorowany pod względem włamań, używania hacków, przeklinania, używania bugów i używania innych rodzajów nadużyć. Grając na serwerze VIP oznacza, że grasz na serwerze z bardzo ścisłym monitoringiem zwalczania nadużyć.

Jak uzyskać dostęp do serwera VIP?

*Możesz kupić przedmiot w Item Shopie w celu uzyskania dostępu do tegoż serwera VIP.

*Kiedy kupisz ten przedmiot, będziesz mógł dołączyć do serwera dopóki kupiony item nie straci ważności.

Jednakże będziemy również rozdawać "bilety" VIP dla niektórych graczy. Miej oko na forum na swoją szansę, aby dostać bezpłatny dostęp do serwera VIP!

Co się stanie jeżeli gracz złamie regulamin na serwerze VIP?

Jeśli gracze łamią zasady na serwerze VIP, kara jest surowsza, niż zazwyczaj.

Jeśli użytkownik zostanie zbanowany czasowo za łamanie regulaminu na VIP'ie, również straci dostęp do serwera VIP, tak zwany ticket.

Jeśli użytkownik zostanie zbanowany permanentnie...[ll accounts related to this account will lose their VIP ticket.]

Jesteśmy zadowoleni, że możemy zaoferować usługę VIP serwera i mamy nadzieję, że Ci się spodoba!

Więcej informacji na temat serwer już wkrótce.

Z poważaniem, NX Coyote

Troopers,
I would like to announce a new feature that will fundamentally change War Rock:
During the next month, we will open our VIP Server for all users.

What is a VIP Server?
The VIP Server is a special server that is closely monitored regarding hacking,
swearing, bug using and other kinds of abuse. Playing on the VIP Server means
playing on a Server with very strict anti-abuse monitoring.

How do I get access to the VIP Server?
You can buy a cash shop item to gain access to the VIP Server.
Once you buy this item, you will be able to join the VIP Server until the item
runs out. However, we will also be giving out VIP tickets to certain users.
Keep an eye on the forums for your chance to get a free VIP item!

What happens if a player violates the rules on the VIP server?
If players break the rules on the VIP Server, the punishment is more severe than
it would usually be. If a user is banned temporarily for breaking the rules on the
VIP Server, this user will also lose his VIP ticket. If a user is banned permanently,
ll accounts related to this account will lose their VIP ticket. If a user is banned
temporarily, the temporary ban will be longer than it would be for breaking the rules on a regular server.

We are pleased to be able to offer you this VIP service and hope that you will enjoy it!

More information regarding this feature will follow soon.
Best regards,

NXCoyote

http://en.warrock.nexoneu.com/News/Notice#/View/1054/1/Announcement-VIP-Server/title/

W dodatku informacja sprzed jakiegoś czasu:

Troopers,
As we have recently announced, we will open our VIP Server soon.
The VIP Server will give you a chance to play on a Server with stronger
rule enforcement, thereby preventing or quickly punishing hacking, bug using,
insulting and other kinds of abuse.
In order to celebrate the release of this great feature, we are giving you the
chance to get free VIP access for 15 days once the VIP Server launches!
How can you get free VIP access?
If you spend over 6.000 (at least 6.001) NX between Friday, January 24th
00:00 CET and Wednesday, January 31st 24:00 CET, you will receive free VIP
access for 15 days once the VIP server launches!
Make use of this great opportunity now and get free access to this exciting new feature!
Best regards,
War Rock Global Team

W skrócie, jest EVENT, w którym jest do zgarnięcia ticket do VIP serwera.

Polega on na wydaniu ponad 6000, czyli 6001+ Nexon Cash, pomiędzy Piątkiem 24 stycznia br. godz. 0:00 i Środy 31 stycznia br. godz 24:00, otrzymacie dostęp do serwera VIP na 15 dni!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Logika nexona... Dodac nowy serwer do listy (platny!!) ktory nie rozni sie niczym od reszty, bo nadal sa tam hackerzy. Od tego sa zeby banowac permanentnie na wszystkie konta. To rozwiazalo by sprawe raz na zawsze. Hackujesz raz - nie grasz nigdy. A taki pseudo vip nie pomaga graczom. Poki co proponuje w to nie inwestowac kiedy juz to wprowadza :) wydaje mi sie ze bedzie to zwykly bubel :)

Opublikowano

weeedx, dodałem tylko informację, lecz na moje to nie ma żadnego sensu i korzyści dla graczy, to jest tylko, żeby zgarnąć jak najwięcej kasy...

I dokładnie, tak jak mówisz- hackerzy tam będą dalej bo jak ktoś ma za dużo kasy to sobie wyda i pogra na hackach..bo tam zabezpieczeń nie zmienili, tylko będą banować surowiej...

Ale cóż -,^

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Co to za shit ?

Taki serwer to za free powinien być.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Co to za shit ?

Taki serwer to za free powinien być.

Taka sytuacja jak na tym VIP serwerze powinna być na internationalu, dla wszystkich F2P!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jaja chyba sobie robią na pewno nikt im tego nie kupi a jak juz bezie ktoś grał to pewnie będzie to pare osób. Stare WR było bardziej ogarniete nie wiem co oni z tym WR robią ale żal patrzeć jak gra schodzi na psy.

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Jaja chyba sobie robią na pewno nikt im tego nie kupi a jak juz bezie ktoś grał to pewnie będzie to pare osób. Stare WR było bardziej ogarniete nie wiem co oni z tym WR robią ale żal patrzeć jak gra schodzi na psy.

Bakuś, moim zdaniem ludzie będą tak najarani tym serwerem, będą myśleli, że dali Bóg wie jakie zabezpieczenia... i wykupią :x

Na dodatek, żeby dostać 15 dniowego ticketa, trzeba wydać ponad 6000 nx cash, beka xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bakuś, moim zdaniem ludzie będą tak najarani tym serwerem, będą myśleli, że dali Bóg wie jakie zabezpieczenia... i wykupią :x

Na dodatek, żeby dostać 15 dniowego ticketa, trzeba wydać ponad 6000 nx cash, beka xD

Chyba naprawdę im się pomieszało 6k nx ? jakieś jaja za 15 dni to ja za to mam bogactwo i jedzenie w restauracji xD

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Chyba naprawdę im się pomieszało 6k nx ? jakieś jaja za 15 dni to ja za to mam bogactwo i jedzenie w restauracji xD

No tak, jeszcze zobaczymy ile będzie kosztować ten ticket osobno w item shopie, lecz wyczuwam jakąś kosmiczną cenę...

Tak czy inaczej, pożyjemy zobaczymy... ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zamiast się bawić a takie gówienka powinny zmienić antyhacka. Przyciągnie to więcej graczy i będzie mniej hacków. Cóż dla nexona liczy się tylko zysk -.-

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jak sie o tym dowiedzialem to do tej pory mam beke xD.Co tu duzo mowic nexon chce trzepac jak najwiecej kasy z wr nie ma co sie oszukiwac. Nexon zarobil juz tyle kasy na tej grze ze moglby zmienic antycheata nawet na XIGNCODE tyle w temacie dziekuje.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Co za nexon ... Niszczy po prostu tą grę wprowadzając co róż nowe zmiany. Na tym serverze będą takie same zabezpieczenia jak na zwykłym a ludzie wybulą tylko kaskę. Dlatego lepiej pograć na montanie ;) Bo tam Admini chcą aby nam się grało przyjemnie. Gram od tygodnia i ani jednego hackera nie widziałem :D

Opublikowano

Zamiast się bawić a takie gówienka powinny zmienić antyhacka. Przyciągnie to więcej graczy i będzie mniej hacków. Cóż dla nexona liczy się tylko zysk -.-

dokładnie, gdyby zmienili zabezpieczenia mieli by z 2 razy tyle ludzi, a co za tym idzie więcej ludzi by kupowało nx'y czyli więcej hajsu, ale nie... oni jeszcze dają zarobić programistom którzy robią i sprzedawają hacki -.-" <<bezsens>>

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Jak dla mnie jest to żenada :) Ja napewno tego nie kupię.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Czyli co na tym nowym serwerze będą siedzieć dzień i noc admini i monitorować wszystko co się dzieje a na pozostałych serwerach będzie samowolka ?? lubię to gre ale przez ludzi co cheatuja na roomach odechciewa się czasem grać a zarazem i wydawać na to grę kasę bo ja na pewną nie kupie "wejściówki VIP"

Opublikowano

dokładnie, gdyby zmienili zabezpieczenia mieli by z 2 razy tyle ludzi, a co za tym idzie więcej ludzi by kupowało nx'y czyli więcej hajsu, ale nie... oni jeszcze dają zarobić programistom którzy robią i sprzedawają hacki -.-" <<bezsens>>

Przeciez jeden z adminow robi vip hacki wiec zarabia na tym xD wiec o czym tu dyskutowac ^_^

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

mylicie się że mało osób tam będzie grało, jeśli będzie tam bilet za 10k NX np na 60 dni to wiekszość osób to kupi i będzie tam sobie grać czysto wątpie żeby hackerzy kupywali tikety za 10k nx i grali tam ryzykujac to, dobry pomysł dla graczy i dla kieszeni nexonu ;]

Opublikowano

Zrobienie takiego serwera VIP to dla nich koszt 0 zł... a zyski to zapewne będą kilkaset % :O

Jak sie o tym dowiedzialem to do tej pory mam beke xD.Co tu duzo mowic nexon chce trzepac jak najwiecej kasy z wr nie ma co sie oszukiwac. Nexon zarobil juz tyle kasy na tej grze ze moglby zmienic antycheata nawet na XIGNCODE tyle w temacie dziekuje.

Żadna nowość :D

Co za nexon ... Niszczy po prostu tą grę wprowadzając co róż nowe zmiany. Na tym serverze będą takie same zabezpieczenia jak na zwykłym a ludzie wybulą tylko kaskę. Dlatego lepiej pograć na montanie ;) Bo tam Admini chcą aby nam się grało przyjemnie. Gram od tygodnia i ani jednego hackera nie widziałem :D

Naiwni się tylko nabiorą na serwer z "najlepszymi zabezpieczeniami" xD

Czyli co na tym nowym serwerze będą siedzieć dzień i noc admini i monitorować wszystko co się dzieje a na pozostałych serwerach będzie samowolka ?? lubię to gre ale przez ludzi co cheatuja na roomach odechciewa się czasem grać a zarazem i wydawać na to grę kasę bo ja na pewną nie kupie "wejściówki VIP"

Nie ;p

Przeciez jeden z adminow robi vip hacki wiec zarabia na tym xD wiec o czym tu dyskutowac ^_^

A tam, bullshit.

mylicie się że mało osób tam będzie grało, jeśli będzie tam bilet za 10k NX np na 60 dni to wiekszość osób to kupi i będzie tam sobie grać czysto wątpie żeby hackerzy kupywali tikety za 10k nx i grali tam ryzykujac to, dobry pomysł dla graczy i dla kieszeni nexonu ;]

Mówiłem, że będzie grało dużo osób... sami fajerzy nie mający co z kasą robić ;) Serwer ten sam, jedynie z zaostrzonym rygorem... lecz uwierz mi, hackerzy i bugerzy będą nadal.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...