Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dywizja

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w s3 miałem brąz 1 82 pkt teraz zagrałem 2 mecze i oba przegrałem.Ile musze meczy wygrać żeby zostać brąz 1 albo wejsc silver V?

Opublikowano

Dokładnie nie można tego określić,ale jak wygrasz ok. 6/7 meczy to powinieneś być b1,z kolei jeśli wygrasz ok. 8 to masz szansę na silver.

Opublikowano

Witam w s3 miałem brąz 1 82 pkt teraz zagrałem 2 mecze i oba przegrałem.Ile musze meczy wygrać żeby zostać brąz 1 albo wejsc silver V?

Jeśli dobrze rozumiem to teraz grasz 10 pierwszych rankedów w S4?

A to czy się dostaniesz do silvera czy brązu nie możemy określić. Niektórzy wygrywają większość gier i spadają do niższych dywizji, a inni wygrywają mniej meczy, a trafiają dywizje wyżej. To zależy od twojego MMR (którego my nie znamy)

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tak naprawdę wiele zależy od przeciwników , od tego czy grasz duo oraz od twojego MMR :)

2 przegrane to nie jest wiele jestem pewien, że spokojnie to nadrobisz wystarczy się skupić na grze i robić to co potrafi się najlepiej :DD

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...