Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polska wersja językowa Jade Dynasty

arkok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , nie wiem czy ktoś z was słyszał ale od niedawa istnieje polski projekt spolszczenie gry Jade Dynasty.

Oczywiście , nie jest jeszcze w pełni obsadzona , lecz już 90% jest spolszczone więc umożliwia to bezproblemową grę.

Jest to gra o sztukach walki oraz z dodatkiem magii , świat jest bardzo przyjazny dla gracza i wciąga na wiele godzin , sam się o tym przekonałem , obecnie aktywnych graczy jest ponad 600 , jako iż jest to polski serwer , to pingi są małe to umożliwia komfortową grę.

Dzięki miłej Administracji , która jest skłonna na waszę sugestie więc jak by to wam powiedzieć , serwer jest tworzony od graczy dla graczy , nie ma gry Pay2Win , każdy gracz jest równy.

Zachęcam do gry:

http://jadedynasty.pl/

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

Opublikowano

Srsly ? To nie żaden fake? :O

Kiedyś oglądałem GP z tej gry , ale nie sądziłem, że wyjdzie kiedykolwiek spol.

Z tej okazji chyba trzeba trochę po maniaczyć i może zrobić jakąś małą recenzje gry :P.

Tak czy inaczej dziękujemy za informacje!

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Ależ proszę bardzo , tak jak mówiłem 90% questów jest spolszczona , npc i wszelkie możliwości już są przetłumaczone.

Opublikowano

Ależ proszę bardzo , tak jak mówiłem 90% questów jest spolszczona , npc i wszelkie możliwości już są przetłumaczone.

Czyli jest to już wgrane w klienta czy trzeba osobno czekać czy jeszcze do tych 100% ??

837371446280124127260.png
Opublikowano

Wszystko wgrane do klienta , i automatycznie wchodzą aktualizacje.

Teraz już wiem to jest priv a ja myślałem , że ktoś do wersji EU zrobił Polskie sploszczenie , ale i tak wbije i zagram .

Mam taki mały problem przy wypakowywaniu jeden z większych plików mam uszkodzony nie wiem dlaczego :

Opublikowano

niby 500 osob a nikogo spotakc nie moge, na jakim subie gracie ? :) moze sie wszyscy zgramy jakos ? party itd ?

Nie dawno był event oraz jakiś quiz i było dość sporo ludzi na ch1 a jest ich chyba 12 xD do tego 2 frakcje , ale fajnie się gra przedtem nie miałem styczności z tą grą , ale teraz jest supcio lecz nie wiem jeszcze jaką klasą grać Na razie magiem , lecz chce spróbować czegoś innego bo widzę , że takich magów jest mało .

Zapraszam do gry wszystkich :) .

Opublikowano

http://forum.jadedynasty.pl/showthread.php?46-Par%C4%99-propozycji daj mi 1200 zł abym mógł zrobić itemki, a wejdę. Pozdrawiam idiotów którzy dadzą się im nabrać ;*

"Bronze Sigil czyli praktycznie najpotrzebniejszy item. Obecnie ulepszanie itemów praktycznie stoi w miejscu ponieważ każdy boi się że straci swoje cenne EQ. Aby ulepszyć nasz item z 0 do +9 potrzebujemy 125 Bronze Sigil.

Item możemy zdobyć tylko przez zakup z Marketu gdzie cena 1 sztuki wynosi 3,5 Jadena co daje nam łącznie 437,5 Jadenów. Aby zdobyć taką ilość jadenów musimy kupić 8x 50 jadenów, 1x 30 jadenów oraz 1x 10 jadenów. Koszt takiego przedsięwzięcia wynosi 280,44 zł.
Należy pamiętać że mamy 4 części naszego wyposażenia a więc mnożymy to x4 co daje nam łącznie 1121,76 zł
Uważam że 1222 zł jest dla każdego z nas bardzo dużo a ekwipunek może ulec zmianie przez co koszt jeszcze bardziej by wzrósł, chyba że ulepszylibyśmy dopiero pod koniec gry mając już końcowe EQ.
Moją propozycją jest dodanie opcji kupna Bronze Sigil u NPC za cene 50-100 Golda za sztukę. Wtedy ulepszenie 1 itemu na +9 kosztowałoby nas od 6250 do 12500 Golda co także jest bardzo dużą sumą jak za 1 item.
Dodanie takiej możliwości sprawiłoby że ludzie ulepszaliby już wcześniej swoje EQ nie czekając na osiągnięcie max lvla i zdobyciu najlepszego ekwipunku."

Więcej macie w linku.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...