Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co do lagów na serwerach Lola.

Creative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisałem w ostatnim czasie do Riotu, bo to robi się wkurwiające, że gram sobie mecz, normalnie mam ping 20/30, a ni stąd ni zowąd wywali mi ping 300/400 ms i nic z tym się nie dzieje dalej. Oto odpowiedź jednego z pracowników Supportu Lola:

BScythe (League of Legends Player Support)

23 sty 13:07

Witaj, Przywoływaczu

Przepraszam za ostatnie problemy z naszymi serwerami. Problemy tego typu są denerwujące dla wszystkich, zarówno dla graczy jak i dla nas, i nie odzwierciedlają one poziomu usług jaki chcemy zapewniać naszym graczom. Jesteśmy zdeterminowani by zapewnić najlepsze możliwe wrażenia z gry dla tych, którzy przyczynili się do naszego sukcesu: dla Ciebie i naszej społeczności. Wraz z naszym rozwojem jako firma i jako społeczność, jakość naszych usług oraz wrażenia z gry również będą rozwijać się równie dynamicznie.

W dalszym ciągu będziemy zajmować się tymi problemami: zarówno na forum jak i za kurtyną. Nasz dedykowany zespół jest gotowy o każdej porze dnia i nocy by rozwiązywać wszelkie pojawiające się problemy ze stabilnością, tym niemniej problemy te zwykle wymagają poświęcenia chwili na zbadanie, co było ich przyczyną. Czasami może potrwać to trochę czasu, dlatego też staramy się informować graczy na forum o naszych postępach. W tym momencie mogę jedynie przeprosić za wszelkie problemy jakie mogły wystąpić w grach, w których brałeś udział.

Niestety, nasz system nie pozwala mi na usunięcie opuszczeń czy też przegranych gier oraz na modyfikowanie statystyk rankingowych. Został on stworzony w ten sposób by uniknąć potencjalnych nadużyć. „Odpuszczona przegrana”, która czasem pojawia się w historii gier, jest przyznawana tylko w przypadku globalnych problemów z serwerami i nie można „przyznać” jej indywidualnie już po fakcie. Robimy co możemy by zapobiec przegranym w momentach niestabilności serwerów, jednak niestety czasem nie jesteśmy w stanie dotrzeć do wszystkich graczy.

Wiem, że niestabilne czy też niedziałające serwery są niezwykle denerwujące, oraz, że zwykłe powiedzenie „pracujemy nad tym” nie jest lekarstwem na te problemy. Tym niemniej, nawet jeżeli ciężko w to uwierzyć, nieustannie pracujemy nad poprawą stabilności i mamy nadzieję, że efekty naszych prac będą odczuwalne.

Daj mi znać jeżeli masz jeszcze jakieś pytania lub wątpliwości związane z League of Legends.

Pozdrawiam/Regards,
BScythe
Player Support Riot Games

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

" Probujemy nad tym zapanowac, mamy nadzieje ze to sie nie powtorzy ale sie pierdol "

Skrocenie powyzszego.

Na szczescie rzadko mnie laguje...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wklelili ci formułke oni nic nie mogą zrobić z lagami a dostają dziennie tyle kasy bosh :D

Pierdolą, jak zawsze. Teraz też mnie laguje i kurwa nie ich wina.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Lagi dotyczą ogólnie serwerów europejskich? Bo jak na razie na EUNE mnie wgl nie laguje.

Opublikowano

U mnie to z tym dostawcą łącza są kurwa dzień w dzień problemy, z Riotem to samo.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Potwierdzam na EUNE żadnych lagów nie ma, i od dłuższego czasu się z nimi nie spotkałem.

Opublikowano

No dobra ja miałem problemy z netem i wy też macie.

Ja mam ping stabilny 30 pingu i nie mam ani jednego LAGA nawet na ułamek sekundy więc skończcie no wiecie co robić...

Opublikowano

Mi też nie laguje ;)

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Potwierdzam na EUNE żadnych lagów nie ma, i od dłuższego czasu się z nimi nie spotkałem.

Jak nie ma, jak kilkoro graczy, z którymi grałem miało te same problemy, co ja teraz obecnie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ogólnie to odp. z automatu, żeby coś od nich na ten temat uzyskać trzeba wyjechać dlaczego odpowiada do ciebie z automatu, potrzebujesz pomocy, tak samo było z bugiem z zakupem skórki wklejali mi formułkę o żetonach.

Tym co mają lagi polecam WTFast'a, mi pomogło i na razie nie narzekam (obok mnie gra brat, dzisiaj miał 1200 ms, kiedy ja 42ms ^^).

Ogólnie trzeba czekać na wynagrodzenie, chociaż wątpię że coś dadzą, przecież hajs za styczniowe zestawy się zgadza -_-

928011413476457403957.png

Opublikowano

Trzeba to przeczekać i nie ma co płakać.

Takim wyżalaniem się do nich blokujecie tylko ludzi, którzy mogą mieć ważniejsze sprawy i tym samym przedłużacie im czas oczekiwania na odpowiedź w ich sprawie.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Utrzymuje ping 40ms, ale mimo tego pingu czasami lag się zdarzał, fpsy w normie, ping w normie, ale lagi takie 1sec były

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Ogólnie to odp. z automatu, żeby coś od nich na ten temat uzyskać trzeba wyjechać dlaczego odpowiada do ciebie z automatu, potrzebujesz pomocy, tak samo było z bugiem z zakupem skórki wklejali mi formułkę o żetonach.

Tym co mają lagi polecam WTFast'a, mi pomogło i na razie nie narzekam (obok mnie gra brat, dzisiaj miał 1200 ms, kiedy ja 42ms ^^).

Ogólnie trzeba czekać na wynagrodzenie, chociaż wątpię że coś dadzą, przecież hajs za styczniowe zestawy się zgadza -_-

Coś macie źle z routerem pewnie, jakieś konflikty itp, ustawienia 192.162.1.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...