Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko samemu zrobić klasówki?

Milian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to jest dobry dział, ale jeśli nie to przenieście. Może był kiedyś taki temat, tego nie wiem, ale chce żebyście wyrazili opinie o moim filmie. Chodzi co waszym zdaniem należało by poprawić. Jest to też poradnik dlatego umieściłem go w tym dziale.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Hehe, odkrylem ten sposób z pół roku temu jak jz mialem zaliczone po 250 wszystkich klasówek :D

Poradnik jak dla mnie długi 13 minut, nawet nie będę oglądał :P myślę, że wytłumaczenie wzystkiego nawet

na filmiku to góra 5 minut filmu. opis jakie programy będą potrzebne, potem opis co pokolei się włącza i potem

instrukcja w grze, krótka prosta sprawa :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Co do poradnika obejrzałem go i powiem jest ok poza tym ze niektore momenty mogles przyciac/przyspieszyc np. wyscig mogles sobie darowac i dac tylko koncowke skrocilo by to film o 1:30/2 min oraz zanim przygotowales filmik mogles porobic sobie skroty do wszystkich .exe kolejne skrocenie napisy w niektorych mometach sa slabo czytelne z powodu koloru nie wiem czy zwróciłeś uwage ale muzyke w filmiku ci przycielo od 5 min do 7

Z gory mowie nie wytykam tych bledeow bo chce byc niemily po prostu to sa male elementy kosmetyczne ktore wymagaja malej korekty

A tak poza tym 2 pytania:

1. Musi zawsze osoba zapraszajaca wyjsc czy dowolna ?

2. Czy jest to w jakis sposob wykrywalne chodzi mi o same programy a nie o sposob bo wiedzialem ze tak mozna ale nie ze samemu

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Ciężko było mi znaleźć dobrą muzykę, więc dlatego część filmu jest bez muzyki. Zawsze musi wyjść osoba zapraszająca. Za wykorzystywanie błędów EA banów nie daje, rzadko jak coś. Wiadomo, że konto główne odpalasz normalnie, więc narażają się tu tylko te dodatkowe konta. Fakt jest jeden adres IP u trzech kont, ale sądzę, że EA tego nie sprawdza. Szanse dostania bana za ten sposób są bardzo małe.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Źle coś piszesz, w regulaminie EA jest wyraźnie napisane, że używanie błędów gry w celu masowego zdobywania dóbr w grze jest karalne...

Mała możliwość jest otrzymania bana za ten sposób, wiem, że większa szansa jest na to, że konta pomocnicze (czyli te które nie nabijają klasówek) mają większą szanse na bana

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

• 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...