Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na zmianki

`Lother✔

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jest jakiś bug na zmianki na Helium2? Bo nastawiam bsa ale ciągle musze kupować zmianki, bo kupuje się przez skrzynie. Próbowałem zapełnic całe eq i wywalać zmianki na ziemie, ale nie działa.

Opublikowano

Siema. Jest jakiś bug na zmianki na Helium2? Bo nastawiam bsa ale ciągle musze kupować zmianki, bo kupuje się przez skrzynie. Próbowałem zapełnic całe eq i wywalać zmianki na ziemie, ale nie działa.

"Bug na zmianki"?

Wywalenie na ziemie MOŻE by działało, gdy jedna osoba ze zmiankami ma range na - i + 50 lvl, a druga go ubija na wrogim

Opublikowano

"Bug na zmianki"?

Wywalenie na ziemie MOŻE by działało, gdy jedna osoba ze zmiankami ma range na - i + 50 lvl, a druga go ubija na wrogim

Tutaj chodzi, że autor ciągle musi kupywać skrzynie z których lecą zmianki. Jest to zabezpieczenie przed bonusswitcherem, więc jedynie np. taskerem moglbys nagrać otwieranie skrzyni.

ex

Opublikowano

Tutaj chodzi, że autor ciągle musi kupywać skrzynie z których lecą zmianki. Jest to zabezpieczenie przed bonusswitcherem, więc jedynie np. taskerem moglbys nagrać otwieranie skrzyni.

Tylko żeby kupić zmianki trzeba rozwiązać równanie matematyczne, a tasker tu nic nie zdziała.

Opublikowano

Tylko żeby kupić zmianki trzeba rozwiązać równanie matematyczne, a tasker tu nic nie zdziała.

Jeżeli umiałbyś pisać skrypty, to mógłbyś coś zdziałać, tak to ciężko, moim zdaniem to powinieneś kupić na maxa ile się da tego, pootwierać wszystkie i wtedy BS-a włączyć.

Opublikowano

Jeżeli umiałbyś pisać skrypty, to mógłbyś coś zdziałać, tak to ciężko, moim zdaniem to powinieneś kupić na maxa ile się da tego, pootwierać wszystkie i wtedy BS-a włączyć.

Pisałem że jak mam wiecej niż 250 zmianek to pisze ze już nie moge kupić, a jak mam pełne eq to pisze że nie ma miejsca..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...