Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 1.5.2, 1.6 czy 1.7?

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka wersja?

• 1.5.2
      0
    • 1.6.X
      7
    • 1.7.X
      8
  2. 2. Na jakich wersjach ju? grali?cie?

• 1.5.2
      12
    • 1.6.X
      13
    • 1.7.X
      14
  3. 3. Czy warto zmienia? wersj? na najnowsz?, by mie? te nowe super itemy?

• Tak
      10
    • Nie
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiedziałem w jakim dziale umieścić, więc umieszczam tutaj, gdyż pytanie jest adresowane do osób, które szukają serwera.

---

Otóż mam serwer - stworzyłem go w maju 2013, lecz nigdy nikt na nim nie grał. Miał być on częścią składową sieci SteAve.pl i jako taki jest zaprojektowany. Z uwagi na datę stworzenia jest on w wersji 1.5.2. I tu są moje pytania:

Na jaką wersję chcielibyście serwer Survival? Czy osoby non-premium mają najnowszą wersję(1.7)? Czy dla innych osób bez premium sprawia trudności przełączenie się na nową wersję?

Gdyby wersja była 1.7.X to dołączyłbym serwer do innych (przełączanie pomiędzy serwerami za pomocą kompasu, itd.)

Piszcie swoje opinie, głosujcie w ankiecie.

Opublikowano

Osoby bez premium mogą grać na 1.7.x

Polecam na 1.7.2, wiele osób na niej już gra.

Opublikowano

Osobiście polecam Ci 1.7.X w której jest masa nowych itemków ( w szczególności kolorowe szkło które kocham <3 ) i jest dla mnie lepsza pod względem optymalnym.

Jeżeli robisz SV to dopracuj go na 100% to na pewno zagram :]

serwer_ourmc.gif

Opublikowano

1.5.2 jest już dosyć stare, na wersji 1.6.4 będziesz miał pewność że nie będzie bugów, a na 1.7.2 mogą występować, tak więc lepiej zrób na 1.6.4

Opublikowano

Z oceny odpada od raz 1.5.2, gdyż jest to już stara wersja. 1.6.4 - Mniej bugów, niż na 1.7, lecz wątpię, żeby było więcej graczy, niż na 1.7. 1.7.x - Więcej bugów, niż na 1.6.4, więc jeżeli chodzi bardziej o optymalny (Że tak powiem. ^^) serwer - to bardziej polecam 1.6. Ogólnie polecam zrobić Ci serwer na 1.7.x. :)

@offtop:

Ale się nagadałem. xP

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...