Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Server Metin2 Problem ze stworzeniem GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem podczas tworzenia Gm przez Nawicat robię wszystko ze 10 poradników oglądałem robię tak samo i nic nie mogę stworzyć Gm może wy mi powiecie gdzie robię źle.Gdy odpalam serwer potem włączam Nawicat i tworze jakieś konto no wszystko działa wejdę nim do gry i mogę grac potem wyłączam metka i w Nawicat przechodzę do zakładki gdzie trzeba wpisać swoje IP z Hamachi i następna zakładka lista Gm tam wpisuję wszystkie dane co stworzyłem to konto i postać następnie zapisuje i resetuje serwer a z następnym włączeniem gry i wejście na konto powinien już być Gm ale nic się nie dzieje.Nie mam pojęcia co robię źle proszę o rade.

Opublikowano

Ale o to chodzi że nie mogłem dodać Gm męczyłem się ze 3 dni i udało się dzisiaj najpierw zrobiłem na rain na tym koncie podstawowym co już był i teraz mam Gm moze udało się dlatego ze zrobiłem inaczej niż zwykle w poradnikach pisz ze trzeba zrobić reset serva, action i reset aby się zapisało tak pokazywali. A ja wpisałem komendę ./stop i potem .reboot jak się zaczyna sam resetować potem nacisnąć 1 no i już wiadomo login hasło i start.Jeśli ktoś miał ten sam problem niech spróbuje tak jak ja.

Temat mozna zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...