Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre i czym nagrywać?

Maczuita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam konto na yt na które nagrywałem gry które już mi nie wejdą bo mam innego kompa ( tamten zdechł ). Nie wiem co nagrywac bo nie znam gier ktore by mi nie lagowaly podczas nagrywania. A więc mam pytanie Jakie gry nagrywać które by nie muliły i czym nagrywać???

Mój komp ( złomski ) :

Windows XP SP 3

Intel ® Celeron 3.06 GHZ

512 mb Ram

RADEON 9200 Series 128 mb

Opublikowano

Metin2 /

Nagrywaj Bandicam

własnie nagrywam bandicamem a co do metina to nie chce mi sie zabardzo w to grać.. ja wole gry typu settlers że budujesz miasto robisz armie i rozwalasz kogoś
Opublikowano

własnie nagrywam bandicamem a co do metina to nie chce mi sie zabardzo w to grać.. ja wole gry typu settlers że budujesz miasto robisz armie i rozwalasz kogoś

Na ten sprzęt? Może coś w stylu Twierdza albo Kozacy?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Możesz nagrywać większość gier Indie, nie są to gry wymagające graficznie, a niektóre są bardzo wciągające :) Te bardziej popularne, płatne oraz nawet darmowe z stronki poniżej :) Mozesz też nagrywać stare gierki, albo już nawet retro :P

Strona:

http://gamejolt.com/

Niektóre gry z tej stronki są naprawde fajne, polecam.

Opublikowano

Nie mógłbyś przełożyć części ze starego lepszego komputera do tego, którego używasz teraz? ;)

Co zepsuło Ci się z tamtym?

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

terraria?

Polecał bym kupić więcej Ramu. Ogólnie bardzo słaby komp do nagrywania

Możesz też nagrywać gry przeglądarkowe.

Program:

-Bandicam

-Camtasia studio recorder

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jak nie masz pomysłu na siebie to nawet nie zaczynaj. Najgorsze co może być to pytanie się ludzi co możesz zacząć nagrywać. Masz nagrywać tą grę, którą znasz i wiesz coś na jej temat.
Co do programu to Action! Chociaż przy obecnym ramie i karcie graficznej to nie wiem czy Ci ten program pójdzie :P

Opublikowano

A wszystkie kategorie to jakie gry?

jak lubisz rtsy to na ten komputer

starcraft broodwar albo 0 a.d

ale, oczywiscie bez urazy, watpie ze cos fajnie ugrasz.

.

Opublikowano

Nakryfaj Majnkrafta w 240p kalkólatorem, to będziesz miedź duszo supów. Bo to siem musiź reglamowadź u eskałkałefka to ci bendom lapki w dul dawać.

Up oczywiście troll. Jak nie masz pomysłu na kanał i dobrego sprzętu to nie zaczynaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...