Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Custom Skins.

Leathercraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawię mój problem krótko, zwięźle i na temat. Od dłuższego czasu poszukuję jakiegoś poradnika związanego z tworzeniem własnych skórek. Jeśli ktoś zna takowy poradnik bądź wie jaki potrzebny jest do tego program to proszę o pomoc. Słyszałem, że za pomocą Photo Shopa można lecz pliki się nie chca otworzy. Z góry dzięki.

LeatherCraft

Opublikowano

Skiny robisz w PSie a zapisujesz w Paint.NET, tam można w .dds i .bmp. Nie licz na to, że zrobisz coś więcej niż jakiś podstawowy recolor, większość "bajerów" wymaga edytowania modela.

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Skiny robisz w PSie a zapisujesz w Paint.NET, tam można w .dds i .bmp. Nie licz na to, że zrobisz coś więcej niż jakiś podstawowy recolor, większość "bajerów" wymaga edytowania modela.

O to mi ziomuś chodzi... o modele. Poszukuję jakiegoś programu a tym czy sobie poradze to się nie martw.

Opublikowano

Stary, tworzenie własnych skórek, a modeli to co innego. Większość modeli to importy, polecam Blender, 3DMax, zBrush (jeśli chcesz ze scratcha zrobić). Co do robienia modeli nie doradzę nic, bo sam jestem w tym nowy ;)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Stary, tworzenie własnych skórek, a modeli to co innego. Większość modeli to importy, polecam Blender, 3DMax, zBrush (jeśli chcesz ze scratcha zrobić). Co do robienia modeli nie doradzę nic, bo sam jestem w tym nowy ;)

Wiem co to jest tworzenie modeli :) Potrzebowałem tylko programu. Popróbuje te i zobaczymy :) Dam znać na forum jak coś mi się uda. Hehe ;) Dzięki tak w ogóle ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...