Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programowanie Hack'ów

ArcyCan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postanowiłem wziąć się za pisanie hack'ów, pisałem według instrukcji na początek z jedną opcją wyskoczyło ze nie ma błędów i wchodzę do folderu biorę .dll'kę podkładam injektor i co? Ne działa nie ma menu do wybierania opcji. Dodam jeszcze że wstrzyknięcie do gry zakończone powodzeniem.

Proszę o pomoc co źle zrobiłem? Poniżej daje kod.

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ładny spam żeby tylko posta dostać.

Prosił bym o kody do haxa z menu. <_< A gdzie dopisać ten klawisz który odpala?

A może da się edytować .dll? Bo jeżeli tak to zedytuje jakiś hack z menu i na jego wzór napisze własny.

Chciałbym zrobić haxa choćby z taki menu http://img94.imageshack.us/img94/7981/lllu.png

I jak hotkey'a zrobić? Tego osobnego obok.

Opublikowano

Ładny spam żeby tylko posta dostać.

Prosił bym o kody do haxa z menu. <_< A gdzie dopisać ten klawisz który odpala?

A może da się edytować .dll? Bo jeżeli tak to zedytuje jakiś hack z menu i na jego wzór napisze własny.

Chciałbym zrobić haxa choćby z taki menu http://img94.imageshack.us/img94/7981/lllu.png

I jak hotkey'a zrobić? Tego osobnego obok.

lol spamujesz to ty a w tym twoim kodzie to polowy rzeczy niema min. Timera i całego zakończenia po drugie takie coś to na hacka bez meny żeby zrobić hacka z menu trzeba wiele więcej napisać,bypasa Menu i tp. Co do drugiej cześć twego postu czy da się edytować dll? odpowiadam nie a gdyby szlo to bys nie napisal swojego tylko byś zerżnął i pisał byś ze to twój;/. Nie spamuj więcej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...