Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co badają na kwalifikacji wojskowej ?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokument tożsamości i tyle

do wojska byle kogo dziś nie biorą więc nie ma potrzeby się martwić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

poza zdrowiem nic, to tylko rejestracja, wpisanie do ewidencji i nic więcej

no chyba że się starasz o obniżenie kategorii czy całkowite zwolnienie kiedykolwiek ze służby wojskowej to wtedy tachasz dokumenty

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dzięki, a co badają ?

Nie co badają tylko smaruj dupe

a tak na powaznie to nic powaznego nie ma sie co bac ! moga ci podotykac fiutka jeszcze

GaimdKk.jpg

Opublikowano

U mnie wyglądało to tak: w dużym pomieszczeniu było kilka stolików i wędrowałeś od jednego do drugiego, tak jak Cię przywołali. Przy jednym badali wzrost i wagę, przy innym tętno i ciśnienie, przy innym wzrok i słuch. No i było jeszcze jedno "stoisko" za parawanem. Starci koledzy nagadali mi, że badają tam... rów (co zresztą faktycznie czasem się dzieje. Ale z rzadka). Ciągle myślałem ze strachem o tym ostatnim stoisku, w końcu przywołali mnie i tam. Siedział tam jakiś znudzony brodacz i powiedział mi: "Proszę wyciągnąć ręce do przodu". A ja w głowie miałem wyłącznie to pokazywanie tyłka, więc... wypiąłem się do typka :D Chwilę trwała krępująca cisza po czym koleś powtórzył "Ręce, proszę wyciągnąć ręce".]

Do dziś mnie to bawi :D Więc tak - może zajrzą Ci w rów, ale staraj się o tym nie myśleć ;)

Druga sprawa - musiałbyś się tam chyba wczołgać, żeby nie dali Ci kategorii A. Jeśli dojdzie do sytuacji w której armia poborowa będzie potrzebna, ma być jej dużo.

Opublikowano

Nie co badają tylko smaruj dupe

a tak na powaznie to nic powaznego nie ma sie co bac ! moga ci podotykac fiutka jeszcze

A myślałem że to genitaliami to już przeszłość xD

U mnie wyglądało to tak: w dużym pomieszczeniu było kilka stolików i wędrowałeś od jednego do drugiego, tak jak Cię przywołali. Przy jednym badali wzrost i wagę, przy innym tętno i ciśnienie, przy innym wzrok i słuch. No i było jeszcze jedno "stoisko" za parawanem. Starci koledzy nagadali mi, że badają tam... rów (co zresztą faktycznie czasem się dzieje. Ale z rzadka). Ciągle myślałem ze strachem o tym ostatnim stoisku, w końcu przywołali mnie i tam. Siedział tam jakiś znudzony brodacz i powiedział mi: "Proszę wyciągnąć ręce do przodu". A ja w głowie miałem wyłącznie to pokazywanie tyłka, więc... wypiąłem się do typka :D Chwilę trwała krępująca cisza po czym koleś powtórzył "Ręce, proszę wyciągnąć ręce".]

Do dziś mnie to bawi :D Więc tak - może zajrzą Ci w rów, ale staraj się o tym nie myśleć ;)

Druga sprawa - musiałbyś się tam chyba wczołgać, żeby nie dali Ci kategorii A. Jeśli dojdzie do sytuacji w której armia poborowa będzie potrzebna, ma być jej dużo.

Łatwo powiedzieć xD

175001456602037225492.gif

Opublikowano

To chyba na jakiejś gejowskiej komisji dotykają fiutki i zaglądają do rowów.

Normalny bilans - Waga, wzrost, wzrok, postawa itd.

Nie ściągałem gaci, nikt mnie nie dotykał po fiutku, rowie czy innych dziwnych miejscach.

s2c77Oa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...