Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przechowywanie moczu.

wiesiekex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam specyficzne pytanie. Będę miał badany mocz pod względem ilości thc, zwykłym testem z apteki. Mam próbkę moczu kolegi, i chciałbym go podmienić na teście ze swoim, i mam pytanie. Jak przechowywać ten mocz(mam w tym kubeczku) i przez ile mogę go trzymać?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

hahahahaha troszke beka :D

Nie wiem jakie są właściwości moczu ale chyba najlepiej jakby był świeży czyli może niech sika Ci co drugi dzień? hehs

Troche bekowe no ale.. :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

skad masz probke moczu kolegi? ;]

fajnie sie zabawiacie ziomek

Poprosiłem kolegę, aby dał swoją 'próbkę' właśnie do tego celu ;)

maks 3dni thc jest wykrywalne w moczu, pij dużo wody to szybciej się tego pozbędziesz

Zależy od organizmu, jak często się pali itp, nawet do trzech tygodni ;)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Polecam Ci sposób z kwaskiem cytrynowym, alkoholem (zastępuje zielone we krwi).

A jeśli chodzi o sam topic to z 3 - 4 dni postoi w takim kubeczku :D

Opublikowano

Są różne fetysze- stopy, bbw, amputowane kończyny, lateks i tym podobne, ale Wy to już się fajnie bawicie.

Badanie to dobra wymówka. :rolleyes:

Opublikowano

Ja ci powiem tak , jak jarasz np raz na tydzień czy na miesiąc to np pare dni ok 5 już ci nie powinno wykrywać w teście zwykłym z apteki ;) Jak byś np jarał po giecie przez miesiąc dzień w dzień to by ci wykazało po 2-3 tygodniach nawet ;P ale jak rzadko palisz ew np lufa czy dwie co tydzien to nie ma się co martwić ..

Opublikowano

Mama Cię będzie sprawdzać? :D

Bo jak masz problemy z prawem to nie masz się co bać bo, karane jest tylko posiadanie marihuany a reszta ich nie obchodzi, domyślam się że rodzice sprawdzają :D

Thc - jak długo utrzymuje się we krwi, moczu i ślinie?

marta-hat-4f7431ceb3417ad2240000b7,middl porady udziela
portal.abczdrowie.pl/eksperci/marta-hat 

pracownik Szpitala Specjalistycznego im. dr Józefa Babińskiego w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej.

Witam!

THC najkrócej utrzymuje się w ślinie. Szybkie testy są w stanie wykryć obecność substancji do 72h od użycia. Jeśli chodzi o krew, to przy umiarkowanie częstym używaniu okres ten wynosi do 2-3 dni od użycia, natomiast przy częstym używaniu (codziennie) - nawet do 2 tygodni.

W przypadku moczu wykrywalność również zależy od częstośći użycia: dla pojedynczego użycia - do 3 dni, częste używanie - 10 dni, przewlekłe częste używanie - 21-27dni.

Włóż wszystkie paski do wrzątku na sekundę to się popsują i nie będą nic pokazywać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...