Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol - gra sie zacina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kiedy gram na BOl'u to gra masakrycznie sie tnie, mam wlaczone 3 opcje (zoom hack/minimap hack/extra awareness) + 1 zaladowany skrypt

bez bola jest okej, czy ktos moze cos podpowiedziec ? z gory dzieki

Opublikowano

Na wstępie powiedz jakie masz specyfikację komputer'a,polecam Ci zmianę ustawień graficznym w lol'u oraz spróbuj wyłączyć wszystkie programy w tle prócz bol'a/lol'a.

Może też przeczyścić kompa ccleanerem oraz podać temperatury podzespołów.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze komputer jest wystarczajaco dobry na ta gre z tym ze jest to laptop (core i5 / nvidia 1gb / 4 gb ram)

zmienilem wszystko na very low, nie pomaga, probowalem zmieniac rozdzielczosc tez nic, skanowalem system ccleanerem, zainstalowalem advanced system care ktorym tez przeskanowalem komputer, sciagnalem game booster, wszystko na nic, nie probowalem jeszcze reinstalacji ale nie wiem czy to ma sens, jesli ktos pomoze to bede dluzny do konca zycia bo juz nie wiem co moge jescze zrobic a gra mi sie podoba i pogralbym jescze troche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...