Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Odwołanie od bana?

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż dziś chciałem się zalogować ale konto zbanowane.. Powodem tego niby są Logi megaphonów "scamming". Tylko problem w tym, że na megaphonach pisałem jak już, że wymienię GP za NX .. I jak już to ja zostałem oszukiwany no ale trudno. Jest szansa na odwołanie się od tego bana czy coś? Ban niby na perma.. A na koncie mi zależy. :/ I jeżeli można się odwołać, to co mam napisać i gdzie? Z góry dzięki za pomoc..

Opublikowano

Pcha mnie to czy mnie oszukali czy nie. Po prostu chce się odwołać od bana bo ja nikogo nie oszukiwałem !

Wiadomość pod postem GM'a..

" scamming -Scrrappy- Megaphone Logs "

Opublikowano

Zapytaj na supporcie jaki jest dokładny powód bana, może wysłałeś jakiś megafon o treści /sell acc/ czy podobne.

Opublikowano

Nie. Na pewno nie. Nie sprzedałbym konta na którym ciągle gram.. Wysłałem zapytanie do nich ale ciekawe czy coś odpiszą. Znając Nexona mają wyjebane na takie sprawy... Jedyne megafony jakie wysyłałem, to chyba z 3 o wymianie GP na NX lub pozdrowienia dla znajomych.. Nic więcej. Po za tym, jeżeli byłoby to w sprawie sprzedaży konta było by napisane raczej na forum w tym dziale Nexona..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...