Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co zmienić w postaci ? co robić :D ?

ale97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server negros

Woj body 75 lvl

eq:

truciak +4 35 sr

żelak+9

stal +9 1,5k pz 10 ogień 10 dzwony 6 strzały kd uchylenia i speeda +4 jedno spalone

skórzane buty +3 2k pz

lwia tarcza +9

kryształowa bransa 1,5k pz

ebo +9 3 ebonity bon 2 dwuręka

ebonitowy naszyjnik 1k pz

15k hp

600 obrony

Skille:

aura m4

berek m5

szarża m2

wirek m1

trzystronne 6

Militar

co mam zmienić w eq ? (postaci) ogólnie co mam robić na tej postaci bo wbiłem 75 i nie wiem co robić

mam jeszcze buffa po 30 %

Opublikowano

Dropisz rękawice w red lesie i bijesz metki. Las duchów -metki(kamole) i metki mordu z rękawica (ku,kd ,kamole) ewentualnie dt na kilka postaci. I podstawa skille!!! Masz słabe!!! Ja na twoim lvl.mam aurę m9

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Po co się spieszyłeś z lv? do wymiany masz pół eq i do zrobienia skille, na metkach 70 raczej nie dasz rady, i dt samemu też raczej nie zrobisz polecam teraz zrobić bodego 35 i bić metki w m2 :)

Opublikowano

Na pewno skille musisz wbić na większe m lub nawet ciągnąć do G

I eq 5 bon pod grote bo z takim eq jak masz teraz zabardzo nie dasz rady.

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

oj ale zawaliles postac z skilami i eq cale do wymiany najpierw to rob bodego albo wp na metki i drop ku dla siebie by skile podciagnac a ta postacia laz do zwyklego lasu z bufem i drop kamienie duchowe bo na metkach mordu niedasz rady jedynie zwykly las

i narazie nie exp ta postacia tylko rob skile do G bo juz dawno na takim lvl powinny byc przynajmniej 2 skile G +

Opublikowano

oj ale zawaliles postac z skilami i eq cale do wymiany najpierw to rob bodego albo wp na metki i drop ku dla siebie by skile podciagnac a ta postacia laz do zwyklego lasu z bufem i drop kamienie duchowe bo na metkach mordu niedasz rady jedynie zwykly las

i narazie nie exp ta postacia tylko rob skile do G bo juz dawno na takim lvl powinny byc przynajmniej 2 skile G +

Co ty gadasz,600def +buff 30% i lajtoo tam da rade. Co prawda płomyczki mają szycie lecz da rade... sam biłem z słabszym eq więc..

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

tak tak wiem że z 2 skille powinny być G ... ale jakoś nie chciało mi się po metkach biegać (nie mam szczęścia zawsze jakieś g*wno leciało ;/ ) ale teraz jednak będę musiał się przelecieć na metki

a co do eq na grotę ile na nie wydam ?

Opublikowano

Bij metki w lesie i drop kamole. Za zarobiony hajs ulepsz trute (minimum +6) i wymień 1k pż na 2k pż

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

tak tak wiem że z 2 skille powinny być G ... ale jakoś nie chciało mi się po metkach biegać (nie mam szczęścia zawsze jakieś g*wno leciało ;/ ) ale teraz jednak będę musiał się przelecieć na metki

a co do eq na grotę ile na nie wydam ?

Bardzo dużo.

Idź na metki do red lasu (te słabsze) i je bij, aure dobij do G1 bo na tym lvlu to podstawa i wyżej z z poziomem M nic nie zrobisz. ;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...