Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ping na singlu? WTF

szymonkokosz3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to jest możliwe, ale mam ping (czas reakcji zwrotnej dla komputera w sieci, dla nieobeznanych) na singlu. Stworzyłem nowy świat, jak próbowałem zniszczyć jakiś blok to po zniszczeniu aby go otrzymać musiałem czekać ze 5sec.

Sygnatury brak.

Opublikowano

Jeśli powyższe rady nic nie dają spróbuj ściągnąć Minecrafta z innego źródła bądź nie wiem może odpalaj jako administrator ? :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Zaktualizuj jave pod system bitowy :P

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Sprawdź jaki masz system 32 czy 64 bit i zainstaluj aktualną jave powinno pomóc jeżeli nie usuń .minecraft i od nowa minecrafta zaktualizuj :) Pozdrawiam

Opublikowano

'Ping' na singlu jest możliwy bo singleplayer to tak na prawdę wbudowany serwer :P (W konsoli launchera podczas ładowania świata komunikaty identyczne jak przy uruchamianiu serwera; "Starting integrated minecraft server"). Komputer może być po prostu za słaby / system zamulony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...