Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kim zagrać ?

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak czytałem na innych forach to do facc palladyn najlepszy, tylko jak nim skillować ? bo te small stoney troche ciężko wywróżyć

Polecam Ci knighta, wolnej sie troche skiluje niż palkiem, ale jak wbijesz odpowiedni skill to przyjemnie bedzie Ci się expiło i kaske zbierało nie mówiąc o loocie :)

Ps. Gdzie grasz?

Opublikowano

Gram na celeście i wybrałem już palladyna, dzięki za odp, zagram na previewie jakimś jeszcze dla beki

Jak chcesz grać na preview, to zapraszam na Aurora :) jedyny minus to kolejki, ale już nie ma takich jak kiedyś. Jak bedziesz chciał mój nick to pisz na pw.

Opublikowano

Gram na celeście i wybrałem już palladyna, dzięki za odp, zagram na previewie jakimś jeszcze dla beki

Co do Pallka dobrze skilowac na początku na trolach poprostu expiąc.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

ja to zrobilem sorca 27lev i palka teraz i tym sorcem dorobilem sie 10cc i mam na small stony polecam tak zrobic sciagam mc i skiluje se co 20min poruszam sie ;p tylko teraz czekac trzeba na mc

Opublikowano

ja to zrobilem sorca 27lev i palka teraz i tym sorcem dorobilem sie 10cc i mam na small stony polecam tak zrobic sciagam mc i skiluje se co 20min poruszam sie ;p tylko teraz czekac trzeba na mc

O co ci w tym zdaniu chodzi i jak sie dorobiłeś tych cc ?

Opublikowano

chodzi mi o to ze najpierw zrobilem 27lev sorca dorobilem sie expiac w venore na amazon camp na ozdobach xD ludzi nie zbierali ich, i paladyna 8lev i stawiam sobie monka i palkiem skiluje na nim tylko chodze po speary/small stony ;)

Opublikowano

A co to za ozdóbki były jak możesz to powiedz :P

P.s

A da sie dalej dorobić na tych czerwonych kwiatach co dropiły na elf fortress ?

Jakie miasto najlepiej wybrać do skillowania ? thais na roty czy ab'dendriel na trolle ?

Opublikowano

na trollach do 16-20 lvl (nawet dłużej)

Możesz mieć inne zdanie ale:

1. Na tym lev powinny wpaść skille które już w miarę nadają się do expa (sam expię palkiem z dystem min. 70)

2. Trolle to wcale nie jest zły resp. (Napewno zgromadzony gold przyda Ci się w późniejszej rozgrywce np. na kamyczki)

3. Tak wiem pytasz o skillowanie nie o exp, ale moje podejście jest chyba adekwatne

4. Inną opcją są wypady na gobliny i zbieranie kamyczków (Na dole jest pare Rotwormów które możesz odwiedzać w celu skillowania po zebraniu malej ilości kamyczków / Lub kopalnie kazoo i skillowanie na Dwarfach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...