Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim isć na linie itp ?

Nithrom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od nie dawna mam mały problem z wyborem boheterówD:

Ja chodzę tak:

Top- Shyvana, Vi

Jungle - Shyvana, Vi

Mid - Veigar, Talon

Bot - Vayne adc

bot - Leona support

Lecz nie wiem kim iść na topa Shyvaną czy jednak Vi i jedną i drugą potrafię grać, ale chciałbym, abyście się wypowiedzieli kiedy isć Shyvaną, a kiedy Vi wiem to zależy od enemy, ale ja tam jestem zielony w tych sprawach i jeszcze do Mida tyczy się to samo kiedy iść talonem, a kiedy Veigarem...

P.S Z junglą tyczy się to samo (mniałem Silvera II)

teraz się męczę i mam 3/10 gier rozegranychD:

Z góry dziękuje Wam za pomoc !!! Sorki za błędy piszę z fona ;\

Opublikowano

Veigar na mida przeciwko full AP champ to kosa.. Ult zabiera z 60% zycia :) jednak Talon chyba wiecej moze w late ze wzgledu ze poza skillami ma tez AA bo AD..

Co do topa to zdecydowanie lepszy wybor shyvana. Brak many co rowna sie szybkie lanie minionow natomiast Vi znacznie lepsza w jungle. Ja bym radzil mainowac shy na topce a na jungli Vi

Opublikowano

Veigar na mida przeciwko full AP champ to kosa.. Ult zabiera z 60% zycia :) jednak Talon chyba wiecej moze w late ze wzgledu ze poza skillami ma tez AA bo AD..

Co do topa to zdecydowanie lepszy wybor shyvana. Brak many co rowna sie szybkie lanie minionow natomiast Vi znacznie lepsza w jungle. Ja bym radzil mainowac shy na topce a na jungli Vi

Ok dałem ci plusika :)

Więc ide tak :

Top - Shyvana

Jungle - Vi

Mid- Talon :)

Wiesz może o której rozpoczyna się wyprzedaż ?

Opublikowano

Jak na moje to Shyvana i Vi są bardziej na Jungle.

Może kup sobie jakiegoś renektona / Riven / Yoricka czy coś tego typu :)

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

@up shyvana jest moim zdaniem lepsza na topie,brak many,tank,dobra do farmienia.Vi jest to typowy jungler bardzo dobre ganki,najlepszy jungler na dzisiejszą grę.

p.s riven dostała nerfa,yorick jest słaby w late nic nie robi i dostaje się złoto za duszki.

Opublikowano

Jak już bym miał wybierać między shyv a Vi na top'a to wolałbym pójść shyvaną.Mimo to że oba postacie to junglerzy,shyvana bardzo dobrze radzi sobie na top'ie,a jeśli ją nafeedujesz to możesz nawet pokierować rozgrywką.

Co do mid'a to talonem graj na postacie AD najlepiej melee oraz AP które kontujesz,a veigarem graj na postacie AP które nie zdejmą Cię na combo,do tego nie graj nim nigdy na postacie AD typu zed.

Opublikowano

Zacznij grać tak :

Top: Shyvana, Riven

Mid: Ahry,Ziggs

Adc: Vayne,Draven

Supp: Thresh, Leona

Jungle: Vi lub Shyvana.

Opublikowano

@UP Riven nie będę kupował ponieważ mam ją na innym koncie i mnie jakoś nie przekonuje ..

Mid- Mam ahri, ale nie mój gust. co do ziggsa to chyba go kupie nie będę żałował wczoraj kupiłem ponad 13k rp ;)

Adc- Hmm.. jakoś nie lubie chodzić na adc.. mam vayne i to mi wystarcza,

Supp- mam i Tresha i jak napisałem Leone, ale jednak wolę grać leoną ahh te stuny <3

Jungle- Już wybrałem Vi będę chodzić do jungli Shyvą na topa C:

Huh.. a teraz jeszcze jedno pytanie mógłby mi ktoś wypisać jaki supp do jakiego adc .. chodzi mi tylko o Leone i Tresha

Mam obecnie 73 I sporo skinów, ale niewiem jak zrobić temu ss a potem się bawić, aby to tu wkleić .. pokazałbym byście mi powiedzieli jakiego champa kupić itp..

Przecież nie będę tu rozpisywał postaci skinów :P

Ale wielkie dzięki za pomoc.

Pomógł by mi ktoś wejść do silvera, golda ? :D Jak coś to nick Na EU West- pajmen

Opublikowano

A teraz drugie pytanko Ziggs czy Talon?

@Edit ziggs ma dobrego ulta do dobijania itp.

Talon znów nie widzialność i jest nie do zgankowania na 6 lvl.

Ostatnio taka akcjia ja gram talonem przeciwko nidalce a jungluje shaco wbijam 6 lvl zabijam nidalke bez ulta i mam nie całe 100 hp a shaco idzie divov'ać ja ulcik nie widzialność i go zabiłem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...