Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Zanikanie pamięci

katkox

Pytanie

Opublikowano

Dzisiaj zmieniałem windowsa na 64 bity i zrobiłem 3 dyski 1 na system i mam na nim trochę ponad 48 gb system zajmuje mi ok. 12 gb więdz zostaje mi 36 gb lokalizacje takie jak Pobieranie,Dokumenty,Zapisy gier zmieniłem na inny dysk by nie zajmować pamięci na systemie wszelkie programy i gry zainstalowałem na inny dysk a i tak na systemie mam w obecnej chwili 30,9 gb i cały czas spada ;/ nie wiem juz co robic by tam się nic nie wgrywało i był tylko i wyłącznie sam system

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze nie zrobiles dyskow tylko spartycjonowales dysk(tak na przyszlosc :) )

Tego nie zmienisz - ZAWSZE chociaz bys instalowal appki na pendrivie zostaje cos na dysku (chociazby wpisy w rejestrze i dane appki) wiec nie przejmuj sie tylko powieksz partycje systemowa (sa programy - poszukaj - "zmiana rozmiaru partycji"), bo jak ci sie zapcha dysk C: to komp ci bedzie baaardzo mulil :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...