Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server Minecraft 1.6.4 ! ZAPRASZAM

merlin891

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaprosić wszystkich graczy na server Insertowo . Są tam frakcje survival. Mozna zakupic Vipa , a takze admina . Server jest 60 slotowy

Wersja servera to 1.6.4 .

IP : s4.pixelteam.net:25595

HeadAdmin to : Inserto

Admin : BysiU,siker,Neon696969696

ZAPRASZAM SERVER 24/7 !!!

Opublikowano

Kolejny ANTY-SERWER czyli całkowite dno.

Reklama ani trochę nie przyciąga, od czego są generatory (chociaż trochę by poprawiły wygląd).

Administracja to kpina. Nie pilnuje chatu, więc Gracz mógł sobie kląć i jeszcze do tego oni sami przeklinali, mało tego wydaję mi się, że jeszcze rozdają itemy w zamian za grę Gracza i nie jest ani trochę wyrozumiała i ani trochę poważna. Daje to dużo do zrozumienia.

Pluginy są okey, nie mam zastrzeżeń, chat nie powala, tylko jeden kolor na nim jest, ale ogólnie to okey.

Spawn to oni jeszcze budują. A taaki wielki, że nie wiem po co i co tam zmieszczą. Po za tym nie wygląda on ładnie.

Niestety dropu, regulaminu nigdzie nie było, ale z tego co trochę pokopałam to 6 klocków i dwa żelaza, więc jest tak sobie.

Mało tego dostałam bana nie wiadomo za co, a przecież regulaminu nie ma i nie mają za co dawać banów (tak to jest jak serwer prowadzą nieumiejętni, nieogarnięci''dzieciaki'')

Myślę, że to tyle, a serwera NIE POLECAM

Szukasz pomocy w serwerze Minecraft ?

Napisz na PW, a na pewno pomogę !

Opublikowano

Reklama 0 spawn kopia w dodatku informacje drop : Diax zloto zelazo szmaragd i tylko pod diaxem pisze 0.5% admini zajmuja soba czat patologia gracze to samo

NIE POLECAM !

5vwxw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...