Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Perm] dawidek28, eLLTree

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze Dekoder.

Chciałbym się dowiedzieć na jakiej podstawie zostałem zbanowany? Rozumiem, że posiadasz "range", wiec wszystko Tobie wolno - tak się już przyzwyczaiłem do tego forum.

Lecz proszę Cię o to abyś przyznał się do błędu bo popełniłeś gapę. Jak już gdzieś pisałeś "Jeśli ma osiedlowe ip powinien to zgłosić do administracji" ale gdzie to jest wyraźnie napisane, że mam taki obowiązek napisać to aby nie dostać bana? Mój dostawca internetu nie gwarantował indywidualnego IP dla każdego użytkownika sieci, z tego ip znajdziesz lekko 20kont a Ty się przyczepiłeś do jednego "dawidek28" (Rejestracja 03 mar 2013 13:28) - więc gdzie tutaj logiczne myślenie? Podejrzewam, ze nie raz to sprawdzałeś. Mylę się? Teraz w końcu "znalazłeś sherlocku powód" (dobra beczunia tak nawiasem, uśmiech miałem po pachy), czyż nie jest tak? Chciałbym udowodnić, że szary user również ma swoje prawa i nie jest pod naciskiem "dyktatury" która jest z góry narzucona. Nigdy na forum nic złego nie zrobiłem, więc nie miałeś do czego się przyczepić :)) Oczywiście pomijam trolli w pogaduszkach, na których powinna być nałożona blokada regionalna.

Pozdrawiam, udanej nocy :))))

Opublikowano

Witam.

Pierwsza sprawa. Nie jestem dekoder.

Druga sprawa. Jeśli zakładałeś w domu internet powinieneś dowiedzieć się co oferuje Twój dostawca tj. kwestia IP itd.

Trzecia sprawa. Z Twojego IP były używane tylko 2 konta, które dziś zbanowałem.

Czwarta sprawa. W regulaminie jest jasno napisane, że użytkownik może korzystać tylko z jednego konta.

Piąta sprawa. Co ma data rejestracji do rzeczy? Konto było używane, więc to podchodzi pod multi.

To chyba tyle. Ban został nadany słusznie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie. Ban nie został nadany słusznie mój drogi Dekoderku. Kwestia ip jest taka, że posiada je ~20tyś osób.

Nie rób z igły widły, dobrze wiem że bardzo chcesz tego bana i wszystko obracasz wobec mojej osoby, jakoś dopiero teraz mnie zbanowałeś patrząc ile tamto konto istnieje :DD.

Mam jedno konto, więc nie łamie regulaminu :), zobacz kiedy tamto konto było używane, a kiedy moje. Nie widzę najmniejszego sensu. Podaj mi swoją teorie, bo tak bardzo jestem ciekawy czemu jestem zbanowany za nic? Co, może jej nie masz? Może popełniłeś błąd? Może po prostu czegoś się obawiasz?

Nie zbaczajmy w kursu, sam napisałeś, że "miałem " się do kogoś z tym zgłosić? Ale to nie jest nigdzie w regulaminie napisane? Więc skąd miałem wiedzieć (kolejne obalenie).

A do do "dawida" to nawet imię się nie zgadza, dowód?

Nawet na upartego można prześledzić historie obu konto, czy kiedykolwiek się "spotkali" w jednej dyskusji (nawiązując na ten sam temat) - bo to w końcu mulit tak? Sam tak to nazwałeś, więc niby musiałbym go używać? Nawet nie wiedziałem o istnieniu takiego konta do puki nie zostałem zbanowany za darmo.

Dziwne, ze zbanowałeś mnie dopiero kiedy dostałem bana bodajże na 14 dni również za darmo.

Pozdrawiam, ja swoje argumenty przedstawiłem i opisałem :)

Opublikowano

Nie banuje na siłę. Imię(nazwa) konta nie musi się zgadzać z Twoim. Po za tym pisałem, że z tego IP są używane tylko 2 konta, które już mają bana, więc nie wiem co próbujesz mi wmówić. Ban zostaje.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...