Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana E-mail do acc.

GeneralDawid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę się dziś dowiedzieć czy można zmienić e-mail do acc w grze combat arms, chodzi o to żeby był osobny e-mail, bo koncze grę więc wiecie co to oznacza, a swojego meila nie mogę oddać...

Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.

ps. Jak ktoś wie i mógłby mi po kolei wytłumaczyć co i jak to bym był bardzo zadowolony...

Opublikowano

Nie zmienisz e maila z mojego doświadczenia to wynika jak i innych graczy CA tickety do supportu nie przyniosły rezultatu.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

kurde bo miałem inny e-mail (osobny) ale gdy była to potwierdzenie to tamten e-mail przepadł i musiałem dać na nowy, a podałem swój, więc lipa trochu.

Opublikowano

Nie zmienisz e maila z mojego doświadczenia to wynika jak i innych graczy CA tickety do supportu nie przyniosły rezultatu.

Nie wprowadzaj w błąd...

Jeśli znasz dane do konta, imię nazwisko, płeć, datę urodzin to możesz śmiało zmienić email. A jak nie masz tych danych to napisz na support i po kłopocie. ;)

Opublikowano

Nie wprowadzaj w błąd...

Jeśli znasz dane do konta, imię nazwisko, płeć, datę urodzin to możesz śmiało zmienić email. A jak nie masz tych danych to napisz na support i po kłopocie. ;)

To powiedz mi z jakich powodow od 2 lat próbuję skontaktować się z supportem w sprawie zmiany e -m,aila pisze im dane do konta stary e mail now email a oni odznaczają ticket jako rozwiązany i nic sie nie dzieje ?

Ppomyłka mój błąd sorry.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

To powiedz mi z jakich powodow od 2 lat próbuję skontaktować się z supportem w sprawie zmiany e -m,aila pisze im dane do konta stary e mail now email a oni odznaczają ticket jako rozwiązany i nic sie nie dzieje ?

Nie umiejętnie podchodzisz do sprawy, wielu użytkownikom już pomogłem w tych sprawach. Sam też nieraz pisałem o dane i zawsze dostawałem to co chciałem. Jeśli masz jakiś problem to z chęcią pomogę.

Opublikowano

Ok, czyli wiem że zmienić się da, więc jest dobrze, dane do acc oczywiście posiadam (zawsze zapisuje wszystko gdy gram w grę na którą wydaję pieniądze), tylko gdzie jest opcja zmiany e-maila?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...