Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trener...

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam takie dziwne pytanie. Jest trener z Primera Division i z BBVA... przecież to te same ligi ;D Ale jak dam go, to Iniesta ma 10 zgrania, a benzema i costa 9... Nie rozumiem, jak kupie BBVA to wszyscy będą mieli 10? I jeszcze jedna sprawa, jak rozegram 10 meczy zawodnikiem i dostanie ten znaczek Lojalnośći, to podskoczy mu zgranie?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Siema, mam takie dziwne pytanie. Jest trener z Primera Division i z BBVA... przecież to te same ligi ;D Ale jak dam go, to Iniesta ma 10 zgrania, a benzema i costa 9... Nie rozumiem, jak kupie BBVA to wszyscy będą mieli 10? I jeszcze jedna sprawa, jak rozegram 10 meczy zawodnikiem i dostanie ten znaczek Lojalnośći, to podskoczy mu zgranie?

1. 9, 10 zgrania... nie ma różnicy uwierz mi.

2. Co do TRENERA BBVA to nie jestem pewny, ale raczej tak.

3. Tak podskakuje, ale nie wiem czy po 10 :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

A nie jest tak, że lojalność mają od razu Ci z paczek, a kupieni na rynku muszą rozegrać 10 meczy żeby mieć lojalność?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A nie jest tak, że lojalność mają od razu Ci z paczek, a kupieni na rynku muszą rozegrać 10 meczy żeby mieć lojalność?

Z tego co wiem to chyba jest na odwrót.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Z tego co wiem to chyba jest na odwrót.

nieee :D z tą lojalnościa to na pewno 10 meczów.

Z rynku chyba 10

a z paczek od razu ma full bo jesteś #1 :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Primera_Divisi%C3%B3n

Przeczytaj sobie ;D Primera Division to inaczej BBVA... Zauważyłem, że trener Primera Division daje zgranie tylko zawodnikom HISZPAŃSKIM w lidze. Np. Neymar u mnie miał 9 zgrania, z trenerem Primera, a Iniesta miał 10. Dopiero jak kupiłem trenera BBVA to wszyscy mieli 10. ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Primera_Divisi%C3%B3n

Przeczytaj sobie ;D Primera Division to inaczej BBVA... Zauważyłem, że trener Primera Division daje zgranie tylko zawodnikom HISZPAŃSKIM w lidze. Np. Neymar u mnie miał 9 zgrania, z trenerem Primera, a Iniesta miał 10. Dopiero jak kupiłem trenera BBVA to wszyscy mieli 10. ;)

Tak.

W FUT obowiązuje nazwa BBVA dla ligi hiszpańskiej.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...