Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorskie] SkillConnectPack - TexturePack

cYa.!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA
<- REKLAMA

HStf.png
Witam dziś mam okazję zaprezentować i zapoczątkować serię updatów tych textur, nie daje jeszczę downloadu bo się nie opłaca gdyż są znikome edycje w tej wersji :) Ale jak będą jakieś lepsze edycje i dodatki to dodam wszystko :D Mnie można znaleźć pod nickami takimi jak cYa.!? ; PL_ejer ; plajer obecnie używam

tylko cYa.!? i/lub plajer :p

KStf.png

v0.1 - Dodanie tematu publikującego postępy nad pracami.

LStf.png
GStf.png

JStf.png
Póki co brak :)

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

I na uj zakładasz temat? Może najpierw coś zrób, a wtedy zacznij wymuszać lajki? Ogarnij temat, bo wygląda nie ładnie. Wnoszę o zamknięcie i kosz.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

Nie rozumiem co jest "nie ładne" w temacie? Graficznie został zadbany, a to że zakładam temat co ci przeszkadza? Ja nie wymuszam lajków tylko chciałem opublikować pracę i zorientować się czy będzie zainteresowanie czy jest sens robić coś takiego. To tak samo jak zapowiedź serwera więc nie rozumiem oburzenia. Jak widzisz siedzę na mpc dłuższy czas, więc jeśli chodzi o to co robię tu to ty nie powinieneś tak spinać kolego :)

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

I na uj zakładasz temat? Może najpierw coś zrób, a wtedy zacznij wymuszać lajki? Ogarnij temat, bo wygląda nie ładnie. Wnoszę o zamknięcie i kosz.

Nie spinaj się tak widać że chłopak się napracował a ty odrazu że niby jakieś lajki wyłudza bo tak nie jest.

Proszę cię.

Opublikowano

Do jutra postaram sie wam pokazac słońce/księżyc oraz drewniany mieczyk a nie miecz i parę innych zmian ;p (sun/moon i mieczyk juz sa gotowe i mam screeny nie wiem jak z resztą czy się wyrobię :D ) Dodalem tlo w menu glownym i zmienilem tla przyciskow w menu glownym :)

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Opublikowano

Zmień kolory na takie, które razem ładnie wyglądają bo póki co razi po oczach. Po co dajesz w tytule DL skoro nigdzie nie ma linku do pobrania. Zazwyczaj najpierw się robi a potem publikacje a nie na odwrót.

Opublikowano

Bardzo ładny TXT , chyba zaczne używać, jakdasz linka .

CPU: AMD FX 8350    GPU: GTX 760 2GB   PSU: Deus G1    MOBO: GIGABYTE 970A-DS3P   RAM: 8GB

Opublikowano

Niestety z powodu "słabego łącza" mam problemy z edytowaniem i podglądaniem wzorów na google grafika ^^ Poza tym też mam sporo sytuacji rodzinnych a zarazem prywatnych, nie wiem kiedy skończę ten TXt, mam nadzieję że po weekendzie albo w niedziele będę miał już czas i jakiekolwiek chęci po tym wszystkim ...

REAKTYWACJA DREAMSKILL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...