Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Trainer FIFA 14.

McPekosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem używać trainera w FIFIE 14 i spotkał mnie problem, mianowicie gdy gram sobie normalny mecz bez trainera dostaje monety ale na minusie czyli to wychodzi 0, przykładowo.

Dostane 540 coinsów i tam obok jest coś takiego minus te 540 i razem wychodzi zero, miał to ktoś?

Opublikowano

Takto jest jak sie uzywa

RUSKICH I WLOSKICH trainerow ;]

Ja mam swojego i wszystko myka ;]

TOP@

Reinstal FIFY jezeli ci sie nie chce to moze wyloguj sie zaloguj

x

Opublikowano

Takto jest jak sie uzywa

RUSKICH I WLOSKICH trainerow ;]

Ja mam swojego i wszystko myka ;]

TOP@

Reinstal FIFY jezeli ci sie nie chce to moze wyloguj sie zaloguj

Musi być reinstall bo zostają pliki Trainera ;)

Ogólnie musi usunąć cały syf trainera oraz FIFY bo jest już zawirusowana tym gównem.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

F5, mam ten sam problem. Wszystko działało z trainerem i nagle dupa. Ziomek mi radzi, żeby grać do skutku i się naprawi, pomysły? ( Byle nie reinstall fify, ech ).

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

F5, mam ten sam problem. Wszystko działało z trainerem i nagle dupa. Ziomek mi radzi, żeby grać do skutku i się naprawi, pomysły? ( Byle nie reinstall fify, ech ).

to co innego ? Moze napisz do ea, że grałes na Trainerze -.-

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Przestrzegam was ze wszystkie te ktore oferuja z wbudowanym autoclikerem to shit!

Z keyloggerami!!

Ja polecam trainera od pandazatora !

Osobiscie posiadam polski trainer

Na vitustotal pokazuja sie trzy wirusy dotyczace tylko cheat engine :)

Nie dajcie sie nabrac na te podroby pozniej bedziecie zalowac! Trainer przez 3 miesiace za darmo dziwne? Kto wam da za free trainera w tych czasach?! Pozdrawiam

x

Opublikowano

A powie mi ktoś... Jak bugować kontrakty w tych 'ruskich' ? Mam... By DELTA10FY ( Modified by Crage ). Piszcie, bo wkurwiam się z tymi kontraktami xD

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

@up to zrób temat ze swoim trainerem i pokaż jak wszystko działa, a nie piszesz że masz, jak nikt nie wierzy ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Jak tacy mądrzy jesteście to udostępnijcie ludziom wasze Trainery do Fify 14, mądry polak po szkodzie co ? a udostępnić swojego to nie łaska.

Sorry ale taka jest prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...