Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WTF? Problem

RADTOR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem: Po wbiciu na serwer w grze DayZ Standalone mam inny ekwipunek. Jak wbiję na ten co na nim grałem wcześniej to jest dobrze, jednak jak wbijam na nowy to zaczynam od nowa. Miał ktoś taki problem?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Możliwe że wchodzisz na serwer Hardcore (widok tylko z pierwszej osoby) i tam jest inna baza danych (czyli dwie inne postacie). Patrz na serwery bo są z widokiem z trzeciej osoby i takie w których jest tylko widok z pierwszej osoby.

Opublikowano

Możliwe że wchodzisz na serwer Hardcore (widok tylko z pierwszej osoby) i tam jest inna baza danych (czyli dwie inne postacie). Patrz na serwery bo są z widokiem z trzeciej osoby i takie w których jest tylko widok z pierwszej osoby.

Jeszcze sprawdzę na innych serwerach, ale na obu mam widok z pierwszej i trzeciej osoby. Można normalnie przełączać. A Ty masz na wszystkich serwerach ten sam ekwipunek? Czy dodali coś w patchu?

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...