Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4] Kwadratowa-Masakra [Autorskie skrypty][24/7][No-Premium][Hardcore+Frakcje][Miła Atmosfera][Ogarnieta Administracja][20 slotow][Strona Serwera]

adek1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer HardCore+Frakcje pierwszy taki w Polsce

oto mój serwer bez White Listy oraz Non Premium to jest już 4sezon tego serwera mamy tak jak zawsze pluginy oraz dodatki które dodaje naprawdę niezłej gry np:
mamy frakcje za itemyclear.png

autorska mapę czyli większe oraz czesterze jaskinie itp MUSISZ TO ZOBACZYĆ!

autorskie pluginy

autorskie skrypty

CobbleStoneX

częste Eventy

autorskie koszulki do kupienia z serwera

INFORMACJE.png

IP: s5.yfun.pl:20006
IP: kwadratowa-masakra.yfun.pl

Sloty: 20

EKIPA.png

Adek1990 - Właściciel

Marek126p1 - Właściciel

Gawronek79 - Admin

chcesz do ekipy napisz do nas na Skype czyli: adrian.bednarczuk a zobaczymy co możemy zrobić :)
PS. Szukamy reklamodawcy(YouTubera)

Opublikowano

Powiem tak L-A-M-E-R-S-T-W-O

Mapa jest skopiowana z fajnego moda na singleplayer ktory dodaje gildie zakonu takie tam

Pluginy nie sa ich , poparzalem i wiekszosc to pobrana albo np wruczka czy grzegorza

Dla mnie server jest zrobiony ze tak ujme D-O D-U-P-***

Ocena-1/10

Opublikowano

Powiem tak L-A-M-E-R-S-T-W-O

Mapa jest skopiowana z fajnego moda na singleplayer ktory dodaje gildie zakonu takie tam

Pluginy nie sa ich , poparzalem i wiekszosc to pobrana albo np wruczka czy grzegorza

Dla mnie server jest zrobiony ze tak ujme D-O D-U-P-***

Ocena-1/10

to teraz tak po

1. mapa serwera nie jest z kopiowana z zadnego moda typu TeleOfKingdom tylko jest odwzorowana przez moich budowiczych

2. tak większość pobrana ale nie wszystkie aa i nie oceniaj książki po o klatce czyli wbiłeś na serwer na 5min wpisałeś /pl i nie zobaczyłeś pluginów i odrazu lamerski itp?

Sorki ale nic się nie dowiedziałem.

Jak by co na Skype wysłałem ci zaproszenie.

Może się dogadamy.

na jaki skype mi wysłałeś zapro bo na tym arian.bednarczuk nic nie mam;/

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale :

Po pierwsze budowniczy niby odwzorowali niby ten mapę jak już się przyznałaś , leć powiedz mi dlaczego jest ona ''WKLEJONA'' ? , weź już nie zgrywaj durnia i nie kłam że oni tylko odwzorowali bo samo mówi ze kłamiesz i widać ze to jest dokładnie wklejone .

Po drugi czy tylko komenda /pl jest to widzenia pluginów ? jest inna komenda która zobaczyłem co macie i zrobiłem ss jak byś chciał się pozbyć dowodów wiec mi niemów ze niby mam ''Nie oceniać książki po okładce '' , leć ja server oceniłem po stronach i widzę co robisz

ocena zostaje jaka jest czyli 1/10 żegnam

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale :

Po pierwsze budowniczy niby odwzorowali niby ten mapę jak już się przyznałaś , leć powiedz mi dlaczego jest ona ''WKLEJONA'' ? , weź już nie zgrywaj durnia i nie kłam że oni tylko odwzorowali bo samo mówi ze kłamiesz i widać ze to jest dokładnie wklejone .

Po drugi czy tylko komenda /pl jest to widzenia pluginów ? jest inna komenda która zobaczyłem co macie i zrobiłem ss jak byś chciał się pozbyć dowodów wiec mi niemów ze niby mam ''Nie oceniać książki po okładce '' , leć ja server oceniłem po stronach i widzę co robisz

ocena zostaje jaka jest czyli 1/10 żegnam

wiec tak po raz ostatni ci mowie MAPA NIE JEST SKOPIOWANA a to ze została wklejona z poprzedniej edycji to już nie pomyślałeś?

Opublikowano

Nie próbuj mnie już tu pogrążać , to ze niby mogłeś z poprzedniej edycji mieć to i tak nic nie zmienia ze jest to mapa z modu TeleOfKingdom i tyle nq .

Nie będę tego oszusta dalej reklamował bo widzę ze tylko o to ci chodzi bo już każdy pewnie wiedział jaki z ciebie oszust .

Opublikowano

Nie próbuj mnie już tu pogrążać , to ze niby mogłeś z poprzedniej edycji mieć to i tak nic nie zmienia ze jest to mapa z modu TeleOfKingdom i tyle nq .

Nie będę tego oszusta dalej reklamował bo widzę ze tylko o to ci chodzi bo już każdy pewnie wiedział jaki z ciebie oszust .

słuchaj nic się nie reklamuje u cb bo jesteś jednym zerem a tak poza tym i nie będę powtarzał nie wierzysz że to nie z moda to nie tylko mi tu nie spam w temacie

Opublikowano

Proszę o zmianę nazwy tematu na:

[1.7.2] Kwadratowa-Masakra [Autorskie skrypty][24/7][No-Premium][Hardcore+Frakcje][Miła Atmosfera][Ogarnieta Administracja][20 slotow][strona Serwera]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...