Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LoL lagów kiedyś nie miałem...

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś po 3 przegranych rankedach przez to, że mialem 11 lvl gdyż przeciwnicy posiadali 18 bo co troche mnie cofało do bazy z disconectow lub mialem lagi ze nawet skilli nie moglem uzywac do farmy, pobrałem RegCleanPro ale mam go darmowego więc tylko wykrywa błędy wykrył mi:

Błędy dotyczące systeamu - 95

Błedy dotyczące Com i ActiveX - 135 (nawet nwm co to xD)

Błędy dotyczące użytkowników - 119 (nwm o tu chodzi to jest tylko moj komputer, tylko ja z niego korzystam i mam na nim 1 profil więc...)

Błędy dotyczące uruchamianiai i odinstalowania - 23

I mam pytanie bo jak kupowalem tego kompa rok temu rzadnych lagów nie było ale wgl jeszcze nie robilem formata neta mam tego samego a kiedys wgl mi nie lagowalo.

Jest jakiś darmowy program który usunie te błędy?

I czy można wierzyć temu RegCleanPro?

Jeśli tak to moje błędy jak mocno obniżają wydajność komputera bo w tego lola z miesiąc na miesiąc większe lagi...

Opublikowano

Wielu graczy tez ma lagi (okolo 25%). Na razie riot milczy, ale wina lezy prawdopodobnie po ich stronie (gracze sa ok). Ja osobiscie moge grac od 23 do 16, potem to staje sie niemozliwe :)

Opublikowano

Riot w tej chwili posiada za słabe łącze i maszyny nie wytrzymują... czasami także riot jest ofiarą ataków ddos z milona komupterów zombie przez co lagi padają.. za to przy 500tys. komputerach zombie każdy będzie mieć lagi, dlatego wtedy także wyłączą serwery.

itr0fv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...