Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaySafeCard pomocy!

FearezHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Otóż kupiłem paysafecard za 30zł i 50zł. Ale jak każdemu wiadomo 30 i 50 nie ma w ich ofercie. Czy da się np. zrobić konto na stronie PSC i tam jakoś doładować? Albo w jakiś inny sposób?

Proszę o pomoc!

Opublikowano

Możesz normalnie dołaadować w grze tyle, że musisz dać tam " dodaj więcej kodów" i wybierasz opcję za 80 zł.

Opublikowano

Z tego co wiem to paysafecard działa jak konto bankowe tnz. masz 50zł wybierasz opcję za 20 i zostaje ci 30zł do wydania.

Lub zestackuj je d;

Opublikowano

Kup za 50 zł z tego doładowania za 50. Oraz za 20 zł i 10 zł z tego za 30zł. I będziesz miał.

Opublikowano

Mozna rowniez na Stronie sie zalogowac, wpisujesz tam Kody i masz swoje Saldo, platnosc dokonujesz poprzez Wpisanie Loginu i Hasla do Konta PSC w ekranie Kupna Rp.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W takim przypadku dobrze jest pamiętać o założeniu u nich konta. Jeśli zostaną ci jakieś grosze, to zawsze możesz sprawdzić, ile dokładnie ci zostało i w razie czego doładować następne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...