Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Pantheon!

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

'Noobtheon' to cie może zrobił. :) Pantheon jest bardzo dobra postać na Top'a ale także i na jungle.Bardzo fajne ulti (w połączeniu ulta Malphite

Opublikowano

@Up Co ty za głupoty gadasz... pantheon dobry na jungle? Na pewno nie. Na topa oczywiście, jeden z moich ulubionych championów na tą linie.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie jest świetny na jungli ale jak już nie ma kogo picknąć to pantheon jest dobry.Wgl na jungli można grać każdym kto ma stuna xD.

Opublikowano

@up Masz like za " Noobtheon " Cie zrobil hehe

Panth Op Top, hard to counter./

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wg. mnie można nim pograć normale oraz rankedy na low-dywizjach,ma stuna/doskok oraz harass.

1v1 jest dobre,gorzej jest z latem(nie ma nic szczególnego pod tą fazę gry).

Opublikowano

Pantheonem się wg mnie fajnie chodzi na mida. Dobrze mi się nim grało vs. Fiddlesticksowi. Ogólnie jest wg mnie dobry przeciwko postaciom, które mają ulty czasowo odpadalen. Stun na ryj, Q + E i 3/4 HP zjechane.

Opublikowano

Mocny pick na mida, topa, w jungli też daje radę. Odpowiednio zbudowany zawsze wygrywa lane. Jednak jeśli odstaje w early to bardzo ciężko mu to odrobić. Jego blok też jest zbugowany. Riot pracował kiedyś nad jego reworkiem ale temat zamilkł.

Opublikowano

Moim kochanym piekarzem chodzę tylko top'a i mid'a głównie mida jeżeli w enemy jest Kassadin :3 Kocham jak Kassadin na low tuli towera jak nim gram :D Ogólnie to bardzo silna postać polecam :) Jeżeli nie złapie feeda w early to ciężko. Co do grania nim na midzie to bardzo łatwo roamować bota.

Opublikowano

bardzo mocna postac na midzie (tylko nieodkryta na tej lini, ma potencjał) na topie srednio bo teraz tanki w mecie są, jungla jak najbardziej z butkami 5 bardzo dobrze sobie daje rade, viable w uj, szybko czysci, bardzo dobry

az dziwne ze na high elo nim nie graja, a jak juz to rzadko

­

Opublikowano

Wg. mnie można nim pograć normale oraz rankedy na low-dywizjach,ma stuna/doskok oraz harass.

1v1 jest dobre,gorzej jest z latem(nie ma nic szczególnego pod tą fazę gry).

Low dywizję. Zapomniałem że lcs to są same silvery..

Opublikowano

'Noobtheon' to cie może zrobił. :) Pantheon jest bardzo dobra postać na Top'a ale także i na jungle.Bardzo fajne ulti (w połączeniu ulta Malphite

Widzę, specjalista oglądający LCS'y wypowiedział się na poziomie

@topic

Pantheon jest dobrym pickiem lecz odbiega od dzisiejszej mety, daję radę na topie i jungli. Na jungli chujowy sustain ale za to ganki ma banalne, i ciężko spierdolić nim ganka B)

mqdefault.jpg

Opublikowano

jak widac dzis przez roccat zostal pickniety pantheon na jungle, co potwierdza ze ma potencjal i jest dobry, wywiera presje bo nie wiesz gdzie jak po co ultuje

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...