Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nagrywanie

BedePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie z czego można nagrać Minecraft na yt

Mam już 15 subow i 7 filmików i nie mam pomysłu jaką serię zrobić

Proszę o odpowiedzi i jakaś fajna serię

graphic.png

Opublikowano

Może to :

Mythbuster,Prezentacje modów, Gra na modpacku,Przedstawianie minigier na serwerach oraz ciekawe pomysły..... możliwości jest wiele

Liczę na plusa

76561198151853599.png
Opublikowano

Filmy z minecrafta mają małą popularność, ze względu na ilość już powstałych filmów. Jeśli jednak czujesz potrzebę tworzenie takowych filmów, to nagrywaj mało znane mody (video tutoriale), lub wyszukuj, ciekawostki, i bugi z gry.

Opublikowano

Może coś w stylu rywalizacji skyblocków, kto bd miał lepsze.

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Minecraft? Odpuść sobie, bo tutaj na wybicie będzie bardzo ciężko. Aby teraz się wybić gdzie podjęto już praktycznie każdy temat i o nim nagrano parę razy musiałbyś mieć na siebie jakiś genialny pomysł który by przyciągnął ludzi, a skoro robisz takie tematy, to raczej tego brak :\

Opublikowano

Ewentualnie możesz tworzyć własne mody,jakieś serie fabularne lub bardzo zaawansowane systemy redstone i je prezentować. Jednak myślę, że na to pierwsze byłby największy popyt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...