Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

"-" nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32.

ChodzaceKanapki

Pytanie

Opublikowano

Witam,

wszystko ładnie działało do dzisiejszego poranka, włączyłam laptopa, wszystko po staremu, chce odpalić przeglądarkę (Chrome) a tu surprise i "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32". Poważnie? Jakieś 2 dni temu robiłam formata, zaktualizowałam system (oryginalny Win7) i sterowniki, wszystko działało normalnie wieczorem...

O dziwo na razie zauważyłam, że dzieje się tak tylko z Chrome i Sims'ami 3, a inne gry jakie jak League of Legends, Duel of Champions czy nawet Minecraft działają normalnie. Chciałam zainstalować jeszcze raz Chroma bo myślałam, że coś się po prostu zrombało, ściągnęłam i instaluje a tu znów niespodzianka i nie mogę zainstalować... świetnie! Klikam w Sims'y... wyskakuje ten sam błąd, więc musiałam użyć cholernego explorer'a aby zobaczyć o co chodzi, przeszukałam chyba całe internety i nie znalazłam odpowiedzi na swoje pytanie :/ Czytałam, o różnych robaczkach, trojanach i innych, ale tylko częściowo pasują. O dziwo antywirusy normalnie się instalują (może to nie wirus? ale wątpię)

Skanowałam komputer 3 różnymi programami:

-Malwarebytes

-Avira

-Dr. Web (czy coś takiego)

Po skanach dalej jest ten problem tylko, że pozbyłam się 52 wirusów.

Nie mam już pojęcia co to może być, nie mam siły do tego laptopa już jestem zdolna zrobić mu ZNÓW formata, ale nie chce tego bo znów będzie się system aktualizować 6h :(

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...