Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Internet.

4world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do transferu to 2 mb wystarczy,a jaki typ to neti'a/neostrada,do tego nie polecam Ci brać UPC ponieważ często są jakieś dziwne podskoki.

Opublikowano

Chodzi o to że na początku działa płacisz jest OK ale z czasem jesteś w stanie odczuć że Cie w chuja robia i płacisz za gówno a nie internet przykałd z mojego doświadczenia.

Nie polecam także plusa/play i innych skurwoli najlepiej neostrade Lukman/Feromedia jeżeli w twojej miejscowości jest ;)

2MB zaspokoi potrzeby na lola

Opublikowano

Na pewno nie bierz internetu LTE... kłopoty z zasięgiem w mniejszych miejscowościach, myślę że netia będzię dobra, ale dla pewności poczytaj opinie o netii.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zależy jaka oferta, np. ja mam z netii 20MB/s i nie muszę mieć telefonu, dopytaj się konsultanta i załatw sobie umowę bez internetu (na rok, lub pół roku).

928011413476457403957.png

Opublikowano

A pierdzielenie ...

Ja mam z upc i nie narzekam ..

nigdy samo nic mi sie nie dzialo-.- place 60 zł za 20mb a downlad 2mb... /s Wiec jest dobrze ..
Jak najbardziej polecam UPC ..

a te pigi 126 to nie wina upc tylko RIOTu i ich serwerów ggj

Best%20Niddale%20EU_eune_76_6_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...