Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeBlanc-czemu tego nie znerfia?

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosz kurwa panie, przecież to gówno i tak jest. Zabije ad carry i już spada więc nie wiem o co ci chodzi, jak by ją znerfili to by już nikt nią nie grał, zrozum to...

21515.jpg

Opublikowano

Przecież można LB zniszczyć,nie jest znowu taka OP,a w late wg. mnie jej szczególne cecha to mocne 1v1(chodzi o to że np. enemy weźmie Gragas'a który może przegrać w early,ale w late będzie mocniejszy,ponieważ ma obszarowe skille).

Opublikowano

Veigar ma większy burst od niej i go nie znerfili to czemu mają znerfić lb ,która już miała tyle nerfów? Przecież jakby Ją znerfili to ta postać nic by nie biła! Jeśli tak do 11levela się nie wyfarmi i nie nafeeduje to ROBI 0!

Opublikowano

Pierwsze pytanie "Nerf LeBlanc"

Więc niedługo będzie nerf, tak jest zawsze.

Kiedy widzę że powstaje pytanie "Nerf "Postaci""

To będzie nerf :))

Opublikowano

LB jest bardzo dobra na 1 vs 1 ale tf nie ma co zrobić jak jest feed to jeden hit w tf'ie i koniec

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

No właśnie. To jest nuker i jej zasada to spróbować zburstować enemy ADC/APC i zginąć/uciec na low hp.

Cos jak Zed, który sra tą energią, a bez ulta nie zabije nikogo w TF.

Opublikowano

Bo wypierdoli combo, ucieknie i więcej nie wróci do teamfighta, niemniej jednak ją uwielbiam ;3

Opublikowano

Ostatnio zacząłem grać lb dziś na rankedzie udało się 18-3 i to przeciwko morganie, która powinna sobie z lb poradzić.

Faktycznie np na branda się ciężko gra swaina też.

Generalnie to ciężko mi powiedzieć czy jest dobra czy jest słaba, na niższych dywizjach jak tylko ktoś lb weźmie to ludzie piszą "pls no lb she's shit" etc, za to w przeciwnej drużynie ludzie piszą "OMG LB gg surr 20, bye".

Na niższych dywizjach polecam, jednak platyna i wyżej to raczej odradzam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A co chcesz nerfic? Zabijasz adc / apc i jesteś seles w tf. To tyle dziękuję bardzo nie ma co nerfic dobrze sprawia swoją rolę.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Faktycznie to nuker ale zobaczcie co zrobili z kassą ... jeśli daje Ci taka lb mocno w dość kup m.res-y i tyle ,albo napisz że powinniście ją focusować jeśli potrafi was kilku zabić ...

.jpg

Opublikowano

LB ma strasznie mocny laning phase, to tyle.

Idź na nią full sustain, zaczynaj z flaszka, staraj się tylko farmić i nie dawać jej kill'i.

Ona w late bez feed'a i tak gówno zrobi, z odrobiną szczęścia zabije adc i sama zdechnie. ;P

Opublikowano

Nosz kurwa panie, przecież to gówno i tak jest. Zabije ad carry i już spada więc nie wiem o co ci chodzi, jak by ją znerfili to by już nikt nią nie grał, zrozum to...

Przecież na ADC wystarczy zrobić bułata i guardiana i ta szmata gówno bije

@TOPIC To graj drafty w 5 z kolegami.

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

Chyba w dote2 nie grałeś :) tam możesz przeciwnika na 1 skilla rozwalić. Co do lb to nie widzę żeby ona była jakoś super nie do zabicia.

Własnie miałem podać przykład z Doty, jak jest Nuker to bierze na strzała kogoś, nikt nie narzeka.

Tam jak ktoś ma swoją role to ją wykonuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...