Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tym przerabianiem?

JebaćBiede

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chodzi mi dokładnie o to, że ostatnio przerobiłem konsole drugi raz zeby chodzily mi nowsze gry (chodzilo mi glownie o gta5) no i wszystko ładnie smigało gta juz przeszedlem jednak chcialem teraz powrocic do jednej z starszych gier to nie chce mi ona iść. I teraz moje pytanie jest takie: Czy gdy przerobie konsole na nowsze gry to te ktore chodzily na wczesniejszej przeróbce nie pojda teraz? Czy poprostu osoba u ktorej przerabiam chce mnie wychujać żebym znowu kupił ta gre na tą przeróbke

Opublikowano

Nie mam bladego pojęcia :D poprostu daje gosciowi konsole i prosze o przeróbke, nigdy się nad tym nie zastanawiałem

ale chodzi mi ogolnie czy faktycznie jest taka możliwość żeby gry które chodzily wczesniej nie moga chodzic na nowszej przeróbce

Opublikowano

Jest taka możliwość.

Np jak miałeś wcześniej LT 2.0 i działały Ci gry, to aby nagrać je pod LT 3.0 i żeby działały, muszą mieć dograną topologię.

W tym wypadku musiałbyś nagrać gry od nowa z dograną topologią i będą działać.

Opublikowano

masz taki nick i przerabiasz xboxa? ;)

Zrób tak jak mówi kolega dwa posty wyżej. Mojemu znajomemu też tak wyskakiwało, ale już jest okey.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...