Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o AMX 50 100

Damianbadboy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście mam go lecz bez topowego działa i muszę powiedzieć że jak dobrze wylosuje MM to jest miazga. 212 mm peny wystarcza na kazdy czolg ponizej 10 tieru, żeby przebić z przodu. Zarobki nie są rewelacyjne ale raczej na minus nie uzywając golda, który przy 212mm peny jest bezsensowny, nie da się wyjść więcej niż 10k na minus bez premki ;]

Opublikowano

Czołg OP, jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy czołg tego poziomu. Na magazynek ściąga nawet 8t. Co do penetracji to wystarcza, ale trzeba wiedzieć gdzie strzelać. Nie raz nie mógł mi przebić wieży isa-3. Mimo to, czołg bardzo dobry.

Opublikowano

Według mnie wszstkie czołgi francuskie są dobre poniewż:

1. Ciężko jest je przebić

2. Mają dobre opancerzenie

3. Szybko przeładowywują

4. Mają kilka seri strzałów

Francuzy mają najgorszy pancerz w grze. W szczególności HT, jak na HT.

Mają magazyn, to każdy szybko przeładowuje, nie licząc ładowania go.

Opublikowano

3. Szybko przeładowywują

Chyba ci się TD z HT pomyliły. Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj. Tylko innych w błąd wprowadzasz.

50 100- morderczy czołg w rękach dobrego gracza- idiota tylko wyjedzie i co najwyżej wpakuje magazynek, a potem zginie.

Centralny strzał od arty kończy przygodę, albo dalej będziesz jechał na oparach.

x

Opublikowano

3. Szybko przeładowywują

Co Ty wygadujesz? Oo

Nie nabijaj postów.

Jeżeli Ci nie starczy 212 penetracji to nie pchaj się w ten czołg.

Takimi czołgami trzeba potrafić grać, bo nie jest IS-3 czy KV-4.

Jeżeli nie masz pierwszej X to nie pchaj się.

Czołg moim zdaniem najlepszy jako ósmy tier, ponieważ jest mobilny, posiada magazynek, dobra penetracja (jak dla mnie)

Opublikowano

Najprzyjemniejszy czołg na T8 jakim grałem.
Magazynek zamiata (nawet bez topowego działa), top działo zadaje średnio 1800 na magazynek (jak przyfarcisz, to T9 HT na magazynek zdejmujesz :O ), zwinny, szybki, ma kopa dobrego, zasięg widzenia znośny, O DZIWO czasami coś zdinguje,
Polecam obejżeć filmiki od Multiego z 50 100 w roli głównej.
Camo na tym czołgu wskazane (czołg 2/3 linii, wsparcie), BiA oraz Naprawa również.
Do tego polecam założyć Wentylacje, Stabilizator i Ulepszone naprowadzanie.

Opublikowano

AMX 50 100 to według mnie najlepszy czołg 8 tieru. Magazynek, bardzo zwinny i szybki bardzo jak na HTka.

Umiesz grać, to możesz niezłe zamieszanie zrobić w bitwie;)

Opublikowano

Grając AMX 50 100 nigdy nie możesz na siłę wystrzelać całego magazynka, wyjeżdżasz, strzelasz a jak tylko zobaczysz że jakieś lufy odwracane są w twoja stronę uciekasz.

signature.png
113; 121; AMX 50B; AMX 50 Foch; Bat-Chatillon 25t; E100; VK 72.01 (K); FV215b (183); T110E5; IS-7; Object 263; Object 268; STB-1;

T34; IS6; Fcm 50t; Fcm36Pak40; T-15; VK 72.01 (K); T1E6; T26E4; T26E3
ESL: 28,729 golda + 28€

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...