Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać Assasinem?

k00stecki ;**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdą postacią się opłaca. Ja osobiście grałem assasinem do 20 lvl po czym mi się znudził a co do maga jeśli chciałbyś grać to tylko sorcem. Jeśli chcesz wypróbować te dwie postacie to zapraszam na priva Not Aion :)

Opublikowano

Sorcerer (czarodziej) jest dużo łatwiejszą do opanowania klasą od sina z względu na możliwość ataku z dystansu, duży DPS i fakt, że większość skilli castujesz.

Opublikowano

Jak podoba Ci się nim gra, to graj. Każda postać jest dobra jak umiesz nią grać. Ja bym na twoim miejscu nadal pograł postacią co grasz teraz, potem zdecydował się na zmianę.

Opublikowano

Jedno ci napiszę - że Asssasin to trudna jak nie najtrudniejsza postać do opanowania w tej grze.

Jednak jeśli doprowadzić ją do końca,satysfakcja będzie podwójna.Mało jest takich ,którzy się na nią decyduja.

Co do opłacalności,koszty nie przerażają a satysfakcja z gry ogromna.Mało kto się odwazy walczyć z assasinem w pvp.

Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...