Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aplikacja

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio chcialem sie zalogować do przegladarkowej aplikacji FUT14 . Weszlem na stronę EA zalogowałem sie do aplikacji i wyskakuje mi ze nie mam fify (!) . Gram na PS3, o co moze chodzic ?

Opublikowano

Zalogowałeś się kontem z ps3? Jest ono zsynchronizowane z kontem origin? Nie wiem jak to jest na ps3 z kontami ale na xklocku zsynchronizowałem konto przy BF3 i przy fifie nie mam żadnych problemów teraz.

graphic.png

Opublikowano

Witam ostatnio chcialem sie zalogować do przegladarkowej aplikacji FUT14 . Weszlem na stronę EA zalogowałem sie do aplikacji i wyskakuje mi ze nie mam fify (!) . Gram na PS3, o co moze chodzic ?

Wszedłem* jak już

Na WebApp musisz się zalogowac na takim e-mail jak na PS3 - konto gdzie masz FUT.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Wszedłem* jak już

Na WebApp musisz się zalogowac na takim e-mail jak na PS3 - konto gdzie masz FUT.

Żeby zalogować się tym mailem musi zsynchronizować konto origin z kontem PS3.

@Topic poszukaj w necie jak to zrobic i wszystko powinno byc git.

graphic.png

Opublikowano

Podeslalby ktoś link jak zsynchronizować te konta ? Loguje sie na ten email który mam w Play Station network

Opublikowano

Żeby zalogować się tym mailem musi zsynchronizować konto origin z kontem PS3.

@Topic poszukaj w necie jak to zrobic i wszystko powinno byc git.

hahahh co ty gadasz :D ?

Ja zrobiłem nowe konto na PS3 kolegi i normalnie u siebie na kompie WebApp gram, bez synchronizacji :D

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Moglby mi ktos napisac po kolei jakie kroki nalezy wykonac any zalogowac sie do tej aplikacji ? Najlepiej od zalogowania sie do PSN itd. I jakie dokladnie dane nalezy miec do aplikacji, bylbym wdzieczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...