Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]e-papierosy

LordChesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moja sugestia :
W dziale pogaduszki dodać e-palarnie - miejsce w ktorym "palacze" e-papierosów mogli by podyskutować, powymineniać się doświadczeniami, poradzić przyszłym e-palaczą jaki model, jakie olejki itp :)

Plusy:
-coraz więcej osób sięga po e-papierosa założe się , że dużo forumowiczów wapuje
-dobre miejsce do "pogaduszek" na ten temat :P
-jest wiele tematów na ten temat które "zaśmiecaja" a tak będzie wszystko w jednym miejscu :)

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Witam moja sugestia :

W dziale pogaduszki dodać e-palarnie - miejsce w ktorym "palacze" e-papierosów mogli by podyskutować, powymineniać się doświadczeniami, poradzić przyszłym e-palaczą jaki model, jakie olejki itp :)

Plusy:

-coraz więcej osób sięga po e-papierosa założe się , że dużo forumowiczów wapuje

-dobre miejsce do "pogaduszek" na ten temat :P

-jest wiele tematów na ten temat które "zaśmiecaja" a tak będzie wszystko w jednym miejscu :)

Nie ma tak dużo tematów o tym. Rozumiem, że oddzielili w końcu muzykę, komputery i anime, ale e-cygarety ? Bez przesady. Za niedługo będzie "jaką pralkę wybrać".

Opublikowano

To już lepiej zrobić subdział samosia, i trollownia.

Nie.

Opublikowano

Nie widzę sensu bytu takiego subforum. W pogaduszkach jest już wystarczająco poddziałów, a na takie tematy można dyskutować w dziale głównym.

Odrzucam.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...