Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Leaverbuster

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakoś w grudniu zacząłem grę. Nie rozumiałem tej gry, wychodziłem... No ok nie ważne. 1 stycznia skończył mi się 7 - dniowy ban za wyjście z gry. Gdybym następny raz wyszedł nawet wskutek jakiejś awarii czy coś to już bym perma dostał. Więc wolałem nie ryzykować założyłem nowe konto. Napisałem do supportu i dowiedziałem się, że nick z jednego konta na drugie można przenieść za jednorazową opłatą RP lub PZ za ten przedmioty który zmienia nick. Czytałem gdzieś jakieś FAQ i pisało tam, że te tak jakby punkty z tego leaverbustera są odejmowane i teraz rodzi się u mnie pytanie, bo jednak 13 900 PZ to dużo jak na nowicjusza, czy te punkty są odejmowane po skończonych meczach czy też jak konto jest nie używane?

Opublikowano

Leaverbuster nie daje permów, max 7dni, nie rozumiem, po co kombinować z nowym kontem

System Leaver Buster nakłada blokady, które trwają od 1 godziny do 7 dni. Uzależnione jest to od twojego poziomu opuszczeń. W miarę wzrostu liczby twoich opuszczeń otrzymywać będziesz surowsze kary, które mogą przełożyć się na trwałe zawieszenie twojego konta w League of Legends. Od czasu do czasu system nakłada trwałe blokady na konta, w przypadku których odnotowano zbyt wysoką liczbę blokad 7-dniowych.

Opublikowano

Nie pytałem się czy dostane perma, tylko pytam się przez ile ten poziom leaverbustera będzie się cofał czy podczas bezczynności też się cofa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...