Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odcinanie internetu

Patryk925

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie skromne pytanko, w jaki sposob mozna odciac komus internet na pol godziny siedzac z nim na jednym kanale na tsie...? przydazylo mi sie takie cos kiedy zostalem zaproszony na kanal tsa :P wbijam sobie elegancko dostaje wiadomosc: Say bye bye internet po 4 sekundach brak dostepu do sieci reset routera ustawien i wielu innych nie pomoglo, po pol godzinie internet wrocil do normy wchodze i widze znowu Hey nasus, again internet off for 30 min :)? po chwili jakies dziwne znaczki juz sie nie zastanawiajac wyszedlem...

Opublikowano

Ok dzięki, a ma ktoś pojęcie jak najłatwiej wykonać taki atak DDoS posiadając czyjeś ip :D? czy jest to nie wykonalne w przypadku użytkownika zielonego jak ja

@edit: do zamkniecia, chociaz wydaje mi sie ze te forum jest od takich spraw wlasnie x] / albo chociaż wie ktoś jak sie chronić przed takim atkiem :>?

Opublikowano

DDOS, prawdopodobnie to był ich TS, mieli dostęp do twojego IP.

Żaden DDOS, nauczcie się w końcu co oznacza DOS i jego odmiana DDOS.

Trzymał cię na streserku za 10 złotych albo więcej i nie miałeś neta bo ci nasycił łącze do twojego routera.

Pamiętaj, żeby nie wchodzić na serwery gdzie nie wiadomo, kto ma dostęp do twojego IP.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Żaden DDOS, nauczcie się w końcu co oznacza DOS i jego odmiana DDOS.

Trzymał cię na streserku za 10 złotych albo więcej i nie miałeś neta bo ci nasycił łącze do twojego routera.

Pamiętaj, żeby nie wchodzić na serwery gdzie nie wiadomo, kto ma dostęp do twojego IP.

Równie dobrze mógł być to DDOS, nie wiemy z jakiego źródła był atakowany i w jaki sposób...

Dopiszę tutaj, że mógł być to też DOS i najprawdopodobniej tak jest.

Lub DRDOS

Opublikowano

To byli francuzi xD wszedlem ich pocisnac bo mi feedowali na rankedzie i dupa niespodzianke mi zrobili ;d

Neta mi wylaczyli po 5 sekundach jak na ich kanal wszedlem ...

Opublikowano

ja sie na tym znam lecz tu nie napisze do kolejnego perma wylapie a mam juz ich troszke ;/

a moge do ciebie napisac na tsie gg czy masz jakas inna forme kontaktu :)?

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...