Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Uwaga.

Tutka0155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie życze nikomu tego skurwola w teamie grałem z nim i uwierzcie nie warto.

Kupił zapewne konto bo sam na 100% nie wbił golda .

Jebac feederów.

beztytuuJ_epwaxqa.JPG

Opublikowano

Normale/Dominiony i płaczesz...

Już wiesz na kogo wyszedłeś pisząc ten temat ?

Opublikowano

W czym ci przeszkadza, że gra normale i dominiony? Problem by był gdyby przegrywał gry na rankedach, chociaż w silverach i tak nie ma to znaczenia.

Opublikowano

Kogo to obchodzi, ja co pare dni mam gorszych i to na Rankedach, wedlug mnie temat do usuniecia.

Na rankedach mam o wiele gorsze trolle ktorym pisze reporta na 2 strony. ( przebieg calej gry ) ... Kiedys mi 2 razy natrafilo na takiego samego trolla na rankedzie ktory np: Szedl Support annie pod AD i kupowal same Berserkerki buty oraz mial Revivve i Teleport " Bo to jest moja taktyka " xDD

Powodzenia.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kogo to obchodzi, ja co pare dni mam gorszych i to na Rankedach, wedlug mnie temat do usuniecia.

Na rankedach mam o wiele gorsze trolle ktorym pisze reporta na 2 strony. ( przebieg calej gry ) ... Kiedys mi 2 razy natrafilo na takiego samego trolla na rankedzie ktory np: Szedl Support annie pod AD i kupowal same Berserkerki buty oraz mial Revivve i Teleport " Bo to jest moja taktyka " xDD

Powodzenia.

W bronzie tak juz jest TRUE STORY

Do zamknięcia temat bez sensu ide się wypłakac w kąt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...