Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack, bugg czy co?

Sebaxxx20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Otóż spotykam się od wczorajszego updatu z dziwym przypadkiem(?). Otóż gdy gram albo eli, albo one man army czy cokolwiek gdzie dostępne są snajperki wiele osób ledwo co wyciągnie snajpkę a już oddaje strzał.. Sprawdzałem to na swoich snajperkach ale nic, pierw przecież trzeba odbezpieczyć.. Irytuje mnie to gdyż gdy zmieniam broń na snajperkę z byle czego już ginę gdy druga osoba ledwo co ją wyciąga.. Wie ktoś co to może być? Lagi to na pewno nie są gdyż lagów w tej grze nie spotkałem nigdy.. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Niektóre snajperki są dobre, pod każdym względem np. magnumki, msr, to l11 ghille. Sprawdzę to dzisiaj/jutro, bo jak na razie patchuje ;P

Opublikowano

sa sniperki z animacja i sa sniperki bez animaci np normalna ekla po swiczu z noza moze odrazu strzelac a ta jakas tam od CPT albo ta nowa od CSM ma animacje czyli nie moze strzelac odrazu tylko np jest pokazane jak laduje magazynek i nie trafia czy jak w tym od CSM bawi sie z przeladowywaniem jak grasz SR to tam sie liczy szybkosc sniperek czyli w ty wypadku takie bronie odpadaja.

Opublikowano

dokładnie tka jak wszyscy wyżej napisali to porostu skill dla nowych/niedoświadczonych graczy jest to irytujące mnie czasem też to denerwuje ale nie jest tak źle jak już się trochę pogra jak gramy cw i patrze na kumpla jak on ledwo co broń wyciąga i od razu strzela to przegięcie ale gra już parę lat i ma taki czas reakcji że to szok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...