Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukalem dosyc dlugi okres czasu gry mmorpg, ktora jest warta zagrania i mysle ze Rappelz jest wlasnie taka gra. Chcialem zrobic konto na polskiej stronie, czyli http://pl.rappelz.gpotato.eu/, lecz mam problem z rejestracja... problem polega na tym, ze gdy wpisze login, haslo itp powtorze haslo i email, klikne zarejestruj, laduje sie chwile i wyskakuje blad :

Server Error in '/' Application.

Compilation Error

Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CS0103: The name 'WPHAffTracking' does not exist in the current context

Source Error:

Line 476: if (GetAccNo() > 0)

Line 477: {

Line 478: if (Definition.S_LANGUAGE == "de" || Definition.S_LANGUAGE == "fr") WPHAffTracking.Visible = true;

Line 479: if (Definition.S_LANGUAGE == "fr") WPHLanguageFR.Visible = true;

Line 480: if (Definition.S_LANGUAGE == "de") WPHLanguageDE.Visible = true;

Source File: d:\web\pl.gpotato.eu\User\UserVerifyEmail.aspx.cs Line: 478

pisalem do kolegi, zeby sprawdzil, czy u niego jest to samo i napisal, ze tak. Prosze o pomoc, bo chcialbym zagrac sobie w ta gre, a juz przy rejestracji jest problem :(

Opublikowano

U mnie tak samo ; d

Może jakiś błąd techniczny.

Trzeba poczekać trochę. Dzień? Dwa?

Być zajebistym...

Opublikowano

Myslalem, ze dzisiaj wejde i juz wszystko bedzie ok, ale znowu to samo ;/ pewnie ze stronka cos sie stalo... mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...