Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC brak dzwięków

serwmc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie co może powodować brak / nie odtwarzanie niektórych dźwięków w grze ?

P.S Jak niszczę sąg drewna to nie słyszę dźwięku niszczenia tylko po zniszczeniu sam dźwięk "rozpadania się" i z tego co zauważyłem brakuje mi (nie słychać ) chodzenia .

signature.png

Opublikowano

Uzywasz jakiegos launchera non-premium? Jezeli tak to zamien gp na KeiNett launcher (najnowsza wersje) .

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Jak chcesz, mogę ci podrzucić mój folder z dźwiękami. Pewnie z jakiegoś powodu niektórych brakuje.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co do luncherow to z kilkoma probowakem ( np. lun. by Zyczu, By bozek i jeszcze jakieś 2 jestem na mobilnej wersji wiec wiecej nie pamietam).

A co do folderu to poproszę moze to cos da .

P.S Próbowałem tez reinstal ale nie pomoglo..

signature.png

Opublikowano

Sprawdź może sterowniki

Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego.

Opublikowano

Albo masz jakiś problem z kartą dźwiękową lub jej sterownikami lub po prostu ktoś lub ty bawił się w ustawieniach i coś pozmieniał :)

Opublikowano

Ja ostatnio miałem też błąd z dźwiękiem. Połowe z nich słyszałem a połowe nie. U mnie wystarczyło zrestartować komputer. Może u ciebie też to zadziała. Spróbuj.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Sterowniki mam najnowsze tzn. mam program który. misterownniki aktualizuje wszystkie sterownniki reset tez nie pomaga. :/

A sam mc midziała z częścią. dzwiekow.

Reset kompa nic nie da bo mam to juz od jakiegos czasu...

Edit

Jest moze gdzies plik z logami z MC tak zeby bylo mozna spr. gdzie jest błąd. ?

signature.png

Opublikowano

ja bardziej obstawiał bym opcje braku plików lub jakiś inny problem z grą, bo w innych grach słyszę wszystkie odgłosy odgłosy . Także to nie karta dźwiękowa tylko coś z aplikacją.   :/

Przypomnę że nie mam orginalnego Mc i kożystałem z kilku Luncherów tj. z 5 i albo mi się nie załaduje "okienko" właściwe albo nie ma dzwięków.

Zkorzystałem z innego lunchera.

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...