-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
MałaAmy
MałaAmy
Jak w temacie mam laptopa Asus k50ie problem jest taki że wywala mi blue scrn jak gram w lola albo czasami siedze 1h na necie mam stery najnowsze starsze też prubowałem ale nic
wraz wywala blue scrn a najlepsze jest to że jak gram w lola to zaczyna mi ekran migać i blue scrn co to może być ? najnesze jest to że włączyłem komputer po 3 razie i zaczoł mi pikać komuter chyba z 3/4 sygnały dzwiękowe hmm płyta głuwna pewnie ? ale najlepsze jest to że jak mi miga ekran to pisze sterownik nvidia przestał działać ale odzyskał sprawnosć co to kompa to jakieś z 3 miesiące 2 razy go zalazlem wodą puzniej sokiem pomarańczowym lub herbatą lapek ma już ponad 5 lat co tu zrobić żeby nie wywalalo blue scrn hmm nie mam pomysłu więc prosze o pomoc z góry przeraszam za ortografię ale siedziałem nad kompem cały dzień i wraz to samo jak gram w lola jak siedzie na necie z 2h to bluescrn ponie instalowałem stery nowsze najnowsze i stare i nic z tego co zrobić
-- wszytko jest co sie dzieje do choroby nie mam sił -- http://zapodaj.net/a...b5f2d3.png.html
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.